Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταγγελία για επίθεση στα κορίτσια των Τρικάλων μετά το ματς με Εργοτέλη

Η γυναικεία ομάδα των Τρικάλων με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την ομάδα του Εργοτέλη (παίκτριες, προπονήτρια και φιλάθλους-γονείς) για επίθεση και βιαιοπραγίες σε βάρος των κοριτσιών της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είναι η πρώτη φορά που βγάζουμε ανακοίνωση μετά από τόσα χρόνια και αυτό έχει την αξία του. Σήμερα στο Μαρτινέγκο ζήσαμε γεγονότα που συνηθίζονται δυστυχώς στο ποδόσφαιρο ανδρών αλλά είναι σπάνια στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Με τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση από αναπληρωματικές παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας εναντίον παικτριών μας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε από τον διαιτητή σε άλλα αποδυτήρια προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στα αποδυτήριά μας όταν πλέον όλοι είχαν αποχωρήσει.

Με τη συνοδεία και την εγγύηση του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή κ. Κουτσάκη ξεκινήσαμε να βγούμε από το γήπεδο και να πάμε στο λεωφορείο. Ακριβώς στην έξοδο ήταν συγκεντρωμένες παίκτριες του Εργοτέλη, η προπονήτριά τους, μέλη της διοίκησης και φίλαθλοι-γονείς.

Εκεί ξεκίνησε η παρενόχληση της αποστολής που οδήγησε σε βιαιοπραγίες καθώς αναπληρωματική παίκτρια του Εργοτέλη γρονθοκόπησε την αθλήτριά μας Ντόνια Σάλομον(η οποία φέρει σημάδι κάτω από το χείλος),ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη ενώ απειλήθηκαν και άλλα μέλη της αποστολής που έσωσε με την παρουσία του ο κ.Κουτσάκης. Κλήθηκε η αστυνομία που δυστυχώς δεν υπήρχε στο γήπεδο και τα πράγματα ηρέμησαν μόνο όταν η αθλήτριά μας Μαρλέν Μπαρμπόσα έπαθε σπασμούς και έχασε τις αισθήσεις της οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (Πήρε εξιτήριο μια ώρα αργότερα).

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι κάναμε κάθε προσπάθεια να μην δοθεί συνέχεια,ούτε με την αστυνομία αλλά ούτε με την κοινοποίηση των γεγονότων περιμένοντας μια καταδίκη από τον επίσημο Εργοτέλη.

Υπήρξε τηλεφωνική συγγνώμη από μέλος της διοίκησης της ομάδας του Ηρακλείου αλλά ως εκεί. Ο κ.Κουτσάκης τηλεφώνησε επανειλημμένως προκειμένου να μας εκφράσει την συμπάθειά του για τα γεγονότα και τον ευχαριστούμε για την γενικότερη στάση του που δυστυχώς δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει αυτά που έγιναν.

Μπορούμε να δικαιολογήσουμε την πρώτη ένταση που έγινε μετά τη λήξη λόγω των τεταμένων νεύρων.Όμως τα επεισόδια που ακολούθησαν μισή ώρα μετά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και μάλιστα όταν η μόνιμη επωδός των λεγόμενων των ανθρώπων του Εργοτέλη ήταν ότι υπήρχαν νεύρα με την διαιτησία και ξέσπασαν σε μας.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να συνεχίσουμε, δεν τρεφόμαστε από τέτοιου είδους καταστάσεις, εκφράζουμε απλά τη λύπη μας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή