Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Ηρακλή ο ΑΟΤ-Οι αποστολές-Παρελθόν ο Ζακουανί

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, η ομάδα των Τρικάλων αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο την Τετάρτη 17/4 στις 16.00 με τον Ηρακλή στις τελευταίες προσπάθειες να μείνει στην φουτμπολ λιγκ ή να παίξει στην Σούπερ Λιγκ 2 αν οι θέσεις 11 και 12 πάνε σε αυτήν την κατηγορία με την προϋπόθεση να γίνει διόρθωση στην τροπολογία .
 
Από την ομάδα των Τρικάλων θα απουσιάσουν οι Λάσκαρης, Σμυρλής, Γκουγκούδης και ο Ζακουανί ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν καθώς λύθηκε το σύμβολαιό του.
 
Η αποστολή αποτελείται από τους:  Σισέ, Ντιαλό, Ράντι, Μαρκόφσκι, Αιβάζογλου, Γιδόπουλο, Γκότοβο, Καπό, Κατσαντώνη, Κούλπα, Νιάρο, Ντόση, Πάνο, Συμελίδη, Συριόπουλο, Ταΐρη, Τριανταφυλλάκο, Τσιάρα και Τσιμίκα.
 
*Όσοι φίλοι της ομάδας  μετακινηθούν μεμονωμένα στην Θεσσαλονίκη θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1 .
 
Ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αυριανό  αγώνα με τον Α.Ο. Τρίκαλα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
 
Εκτός δράσης  έμεινε ο τιμωρημένος Βασίλης Βιτλής, οι τραυματίες Σίλβα Κλέιτον  και Χρήστος Κουκόλης όπως επίσης και ο ανέτοιμος Κώστας Καζναφέρης.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Μαρσέλο Τροίζι  ανακοίνωσε την αποστολή που την αποτελούν 23 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Κάχριμαν, Γιαγκιόζης, Κανακούδης, Κουτρομάνος, Νιαμπουγιού  , Κούσας, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Ορφανίδης, Μουνιόθ  , Πτηνόπουλος, Ντούνης, Καθάριος, Ρόβας, Περόνε, Τσίπρας, Παπαθανασίου, Παυλίδης, Παπαδόπουλος Β., Μπορίκο.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή