Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα πρωτιά για τον Σάκη Καραμάνο!

Για ακόμη μια φορά ο Τρικαλινός πρωταθλητής Σάκης Καραμάνος, Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατέκτησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στους αγώνες μπόντι μπίλντιγκ που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Καραμάνος αναδείχτηκε 1ος στο Πανελλήνιο Κύπελλο στους αγώνες WABA και στην κατηγορία Μάστερς το Σάββατο 4 Μαΐου.

Σε δηλώσεις του ο Τρικαλινός Πρωταθλητής ανέφερε ότι: «Μέσα από τη καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Θανάση Υφαντόπουλο και τον Τάσι Μισαηλίδη, τους προπονητές μου, muscleclub οι οποίοι είναι άριστοι σ’αυτο και καταπληκτικοί χαρακτήρες τους αγαπώ πολύ πολύ!!!!

Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου την ΕΛ.ΑΣ στην οποία ασκώ τα καθήκοντα μου και υπηρετώ στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος που με βοήθησαν και με βοηθάνε στη πορεία μου ως αθλητής . Το γυμναστήριο Melathron τον Δημήτρη Λιούλιο που κάνω τις προπονήσεις μου.

Τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με βοηθάνε και με στηρίζουν σ’αυτο που κάνω. Την οικογένεια μου, τους συνάδελφους μου και όλους όσους είναι κοντά μου. Συνεχιζουμε δυναμικά!!».

Επόμενα αγωνιστικά «ραντεβού» του Σάκη Καραμάνου θα είναι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο 11 Μαΐου στο πρωτάθλημα NAC Hellas, και στο Λβοβ της Ουκρανίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 14-16 Ιουνίου 2019.

Καλές νέες επιτυχίες!!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή