Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη στην Άρτα και περιμένει την κατηγορία ο ΑΟΤ

Ο Α Ο Τρίκαλα, επικράτησε του Καραϊσκάκη στην Άρτα με 3-1, τερμάτισε στην 12η θέση και περιμένει να δει αν θα είναι στη νέα φουτμπολ λιγκ που θα είναι τρίτη κατηγορία ή αν αυξηθούν κατά δύο οι ομάδες της νέας Σούπερ Λιγκ 2 και παίξουν εκεί. Όπως και να έχει, αποφεύχθηκε το καταστροφικό να υποβιβαστεί η ομάδα κατά δύο κατηγορίες.
 
Στο 52΄ , ο Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ, όταν ο Παναγιώτου κέρδισε φάουλ 4-5 μέτρα έξω από την περιοχή, και ο Άλεξιτς, που ανέλαβε να το χτυπήσει, με θαυμάσια εκτέλεση άφησε άγαλμα τον  Ταϊρη, γράφοντας το 1-0.   
 
Στο 60΄, τα Τρίκαλα που με την είσοδο του Ράντι ανέβηκαν στο γήπεδο, έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Τριανταφυλλάκος έκανε τη σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Συριόπουλος, εντελώς αμαρκάριστος, πήρε την κεφαλιά, σημειώνοντας το 1-1
 
Στο 64΄ , τα Τρίκαλα,  έφτασαν στην ολική ανατροπή, όταν ο πιο δραστήριος παίκτης , ο Μαρκόφσκι, που χειροκροτήθηκε μάλιστα από τον κόσμο του Καραϊσκάκη κατά την αλλαγή του ως αναγνώριση της προσπάθειάς του, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά το Μέλκα, για το 1-2.   
 
Στο 78΄ , σε φάση διαρκείας, ο Ψιάνος τράβηξε τη φανέλα του Συριόπουλου και ο Βάτσιος έδειξε ορθώς την άσπρη βούλα. Ο Συμελίδης (ο οποίος λογομάχησε με οπαδούς των Τρικάλων στο τέλος του ματς)  που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, νικήθηκε από το Μέλκα, που μάλιστα μπλόκαρε. 
 
Στο 84΄, τα Τρίκαλα κλείδωσαν τη νίκη τους, με τον Καπό να γυρίζει το σώμα του έξω από την περιοχή, να σουτάρει συρτά στέλνοντας την μπάλα στη γωνία του Μέλκα, σκοράροντας ένα ωραίο προσωπικό τέρμα, για το τελικό 1-3.
 
Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης) : Μέλκας, Παπανίκου, Καψάλης, Καπίας, Καραγιαννίδης (54' Μπαντέ), Χούσος, Παναγιώτου, Ψιάνος, Τζιώρας, Άλεξιτς (71' Ματθαίου), Κάκκο (84' Κούσης)
Τρίκαλα (Σίτσας) : Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης (75' Νιάρος), Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάσκαρης (56' Ράντυ), Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Κάπος, Τσιμίκας, Μαρκόφσκι (89' Κατσαντώνης)
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή