Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νοκ άουτ ο Τσιμίκας-Έρχονται ματς με Δόξα και Αστέρα Τρίπολης

Το πρωτάθλημα της φουτμπολ λιγκ , θα ξεκινήσει όπως ανακοινώθηκε το τριήμερο 27, 28, 29 Οκτωβρίου.

Ακόμη δεν έχει δοθεί το επίσημο πρόγραμμα. Ο Α.Ο. Τρίκαλα αρχίζει με ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας στο Τρικαλινό στάδιο. Όμως υπάρχει και το κύπελλο, όπου στο τέλος του μήνα, στις 31 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη είναι το εντός έδρας ματς του ΑΟΤ με τον Αστέρα Τρίπολης στην 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Αν θα παίξει ο Α Ο Τρίκαλα Σάββατο πρωτάθλημα και Τετάρτη κύπελλο ή Κυριακή πρωτάθλημα και Τετάρτη ή Πέμπτη κύπελλο θα το μάθουμε σύντομα . Όπως και να έχει , η ομάδα των Τρικάλων σε μικρό διάστημα , θα κληθεί να παίξει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια.

Δυσάρεστα τα νέα από τον τραυματισμό του Στέργιου Τσιμίκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από μηνίσκο στο γόνατο και το ιατρικό τιμ της ομάδας του Α Ο Τρίκαλα, έχει πέσει πάνω του, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία περίπου 40 ημερών.

Από την Δευτέρα 15/10 ,  οι παίκτες του Α Ο Τρίκαλα μπήκαν στο γήπεδο, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου και επί της ουσίας ξεκίνησαν την προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες μέχρι την 28η Οκτωβρίου, αλλά η ανυπομονησία όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι μεγάλη.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς το Σάββατο θα δοκιμάσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του με οικογενειακό διπλό. Ενώ γενικότερα οι ρυθμοί είναι πλέον καθαρά πρωταθλήματος. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Βασίλη Γκόλια σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και υπάρχει η αισιοδοξία ότι σε ελάχιστες μέρες θα βρει και τον αγωνιστικό ρυθμό.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή