Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΑΣΕΤ στους Χειμερινούς Κολύμβησης με τον Καπαρτζιάνη

Όταν η πολύχρονη εμπειρία, ο ζήλος, και η όρεξη για δουλειά είναι αυτοσκοπός τότε τα θετικά αποτελέσματα έρχονται! Έτσι και ο σύλλογός μας ο Α.Σ.Ε.Τ. δεν θα μπορούσε να μην ήταν παρόν στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της κολυμβητικής χρονιάς  που διανύουμε.  Αν και οι συνθήκες φέτος δεν ήταν οι καλύτερες για την προετοιμασία των αθλητών μας λόγω της καθυστερούμενης έναρξης της λειτουργίας του κολυμβητηρίου αφού ανακαινίστηκε πλήρως εμείς δεν πτοηθήκαμε.

Ο αθλητής της αγωνιστικής ομάδας μας Καπαρτζιάνης Άγγελος στην τελευταία ημερίδα ορίων που έγινε στη Λάρισα στις 2-2-2019 κατάφερε να επιτύχει δύο όρια στα 50m και 100m πεταλούδα που του δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχει πρώτα στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών που θα γίνουν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης στις 22-24 Φεβρουαρίου 2019 και έπειτα στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς που είναι  το πανελλήνιο πρωτάθλημα που είναι το καλοκαίρι.

Ο 15χρονος αθλητής μας είναι γεννημένος το 2004 και φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία παίδων η οποία είναι διπλή κατηγορία αφού παίρνουν μέρος και μεγαλύτερα παιδιά γεννημένα το 2003 με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να είναι  υψηλότερος.

Ο  στόχος του αθλητή μας και του προπονητή του κ. Δημητρίου Κατσιάμπα είναι στους συγκεκριμένου αγώνες να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να βελτιώσει τα ατομικά του ρεκόρ . Ο σύλλογός μας ο ΑΣΕΤ τα τελευταία 16 χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς σε αυτούς τους αγώνες και στα πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές επιτυχίες και μετάλλια αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις (Γερμανία – Βερολίνο) (Βοσνία – Banja luka ). Συγχαίρουμε ως σύλλογος τον αθλητή μας και τους γονείς του που τον στηρίζουν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όμως τον Δήμαρχό μας κ. Παπαστεργίου Δημ. Για την πλήρη ανακαίνιση του κολυμβητηρίου και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού – πολιτισμού κ. Αναστασίου Άκη για την διευκόλυνση για κάποιες πρωινές προπονήσεις των παίδων της αγωνιστικής ομάδας μας. Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους από 3,5 ετών στον σύλλογό μας ΑΣΕΤ σε έναν πλήρη ανακαινισμένο χώρο.

Πληρ. Καθημερινά 2431028861 / 6973042562 / e-mail:[email protected], site: www.aset.gr /Facebook: Katsiambas Dimitrios/ ΑΣΕΤ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή