Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εθελοντική Αιμοδοσία με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου

Η Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαΐου, ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν.

Με αφορμή τον εορτασμό, το Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του, το πρωί της Τετάρτης, σε συνεργασία με το αντίστοιχο Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Εθελοντές, αλλά και απλοί πολίτες, συναισθανόμενοι την αξία της προσφοράς αίματος στη διάσωση μιας ανθρώπινης ζωής, προσήλθαν στο Τμήμα, αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο τους,σε μια πράξη αλληλεγγύης, αγάπης, φροντίδας, εθελοντισμού και προσφοράς, στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Από την προσφορά  τους αυτή συγκεντρώθηκαν 20φιάλες αίματοςοι οποίες θα καλύψουν έκτακτες ανάγκες συμπολιτών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ευχαριστεί θερμά όσους προσήλθαν στην αιμοδοσία και ιδιαιτέρως τη Δ/νση του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς-Ασκληπιού 16.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται υποστήριξη, αποδεικνύοντας, ότι το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο είναι εφικτό, όσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση να συμβάλουν στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή