Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανοιχτή επιστολή Γ. Τσιάκαλου

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι

Στις 7 Νοεμβρίου 2018 ψηφίζουμε εκείνους  που επιθυμούμε να μας εκπροσωπήσουν στα υπηρεσιακά συμβούλια για την επόμενη διετία. Η εκλογή αιρετών εκπροσώπων στο ΠΥΣΠΕ- ΑΠΥΣΠΕ- ΚΥΣΠΕ είναι μια κορυφαία εκλογική διαδικασία που αποτελεί κατάκτηση του κλάδου μιας και ο αιρετός σε κάθε υπηρεσιακό συμβούλιο είναι η φωνή  των εκπαιδευτικών. Υπ' αυτή την έννοια ο αιρετός πρέπει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί για να υπερασπίσει τα κεκτημένα του κλάδου και η στάση του να χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια!

Έχοντας ως προμετωπίδα τη διαφάνεια είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να είμαι η «δική σου» φωνή!

Μ' αυτές τις αρχές άλλωστε πορεύτηκα στη ζωή μου χωρίς να αλλοιωθεί η στάση μου, όπου κι αν συμμετείχα, στο ελάχιστο!

Η συμμετοχή μου στα κοινά τα τελευταία χρόνια με δίδαξε κυρίως να διεκδικώ και να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα του κλάδου και της δημόσιας εκπαίδευσης και να βρίσκομαι στο πλευρό των συναδέλφων ανά πάσα στιγμή!

Απευθύνομαι σε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα) και δεσμεύομαι απέναντί σας να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, αν εκλεγώ, να σας εκπροσωπήσω επάξια!

Με αυτές τις σκέψεις θέλω να σας ζητήσω στήριξη στις υπηρεσιακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια!

Πάντα δίπλα σας

Γεώργιος Τσιάκαλος
Υποψήφιος για το ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας
Με τη ΔΗ.ΣΥ./Α.Κ.Ε.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή