Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανοιχτή επιστολή-καταγγελία προς τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών

Σεβασμιότατε παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ προς εσάς διότι πιστεύω ότι είστε ο πλέον αρμόδιος να επιληφθείτε του θέματος.

Και εξηγούμε ,παρατηρώ εδώ και πολλά χρόνια ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός να επαναλαμβάνετε  συνεχώς σε ΟΛΟΥΣ σχεδόν τους Ναούς της πόλης μας.

Όταν ο Ναός εορτάζει λόγο συνήθως του Άγιου που φέρει το όνομα του γίνετε έξω από αυτόν, την παραμονή αλλά και την ημέρα της εορτής ένας κακός ΧΑΜΟΣ από μικροπωλητές, πωλητές χαλβάδων, παιχνιδιών….
 
Αυτήν η εικόνα του να κάνεις σλάλομ ανάμεσα στους χαλβάδες και στα παιχνίδια λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Ναού είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!

Αν θέλουν οι μικροπωλητές να βγάλουν ένα μεροκάματο μπορούν να πάνε απέναντι από τον Ναό και όχι δίπλα στην είσοδο ,αν μπορούσαν θα έβαζαν τους πάγκους τους δίπλα στα κεριά! ΕΛΕΟΣ!!!
 
Οφείλω πάντως να πω πως ακούγετε ότι οι πάγκοι μπαίνουν εκεί  κατόπιν «συμφωνίας» με τους υπευθύνους του εκάστου Ναού και με το αζημίωτο!
 
Εγώ αυτό δεν είμαι σε θέση να το εξακριβώσω απλά το αναφέρω.
 
Όπως και να έχει δεν  είμαστε υποχρεωμένοι να πηγαίνουμε στον οίκο του θεού  για να προσευχηθούμε και να έχουμε την εικόνα ότι πάμε σε Πανηγύρι!!!
Επιτέλους βάλτε μια ΤΑΞΗ!!!
 
Να είστε απολύτως σίγουρος πως αυτή η επιστολή μου εκφράζει   χιλιάδες πιστών συμπολιτών μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΠΑΤΣΙΟΣ 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή