Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Προς τους αξιότιμους Βουλευτές Ν. Τρικάλων

Λαμβάνω το θάρρος και σας αποστέλλω αυτή την επιστολή για να σας γνωστοποιήσω τη δική μου επιθυμία και βούληση, ενός ψηφοφόρου σας, σχετικά με την επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι στα κρίσιμα εθνικά θέματα δεν νοείται κομματική γραμμή. 

Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι η επιθυμία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με όσα εσείς, ακολουθώντας την στενή κομματική γραμμή, έχετε δηλώσει κατά καιρούς.

Ακόμη, πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι στην ελληνική Βουλή σάς εξέλεξε ο ελληνικός λαός για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά του. 

Όπως κι εσείς θα έχετε διαπιστώσει, ο λαός μας έχει κατ' επανάληψη εκφραστεί. Θεωρεί ότι η Συμφωνία αυτή περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύει.

Αυτό έχει πολλάκις επισημανθεί σε όλους τους τόνους από έγκριτους και ευρείας αποδοχής ακαδημαϊκούς άνδρες, επιστήμονες, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών κ. ά.

Αυτή η άποψη εκφράζει απόλυτα και τον ελληνικό λαό.

Σας παρακαλώ λοιπόν, πριν ψηφίσετε, να αναλογιστείτε όλα τα παραπάνω και κυρίως το γεγονός ότι ενδεχόμενη θετική σας ψήφος, θα βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με όσα ο λαός που σας εξέλεξε επιθυμεί. 

Μετά τιμής,

Γ. Μηλιώτης
Εκπαιδευτικός, ψηφοφόρος

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή