Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η αγάπη για την πόλη μου….

Η αγάπη για την πόλη μου, η θέληση για προσφορά, με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχω με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και τον συνδυασμό ‘ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ν2’, γιατί πιστεύω και ξέρω ότι μπορούμε να πετύχουμε.

Γεννήθηκα εδώ, μεγάλωσα εδώ, εργάζομαι εδώ, μένω εδώ και θέλω να πιστεύω και οι νεότερες γενιές που ακολουθούν. Όλοι οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την προσπάθειά μας, ξέρουν την πόλη και τις ανάγκες της και θα έχουν λόγο. Με έναν Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, με συμπαράσταση και στήριξη στους συμπολίτες μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε ουσιαστικά, να αναδείξουμε τον Δήμο μας που πάντα θα μας ενώνει και ήρθε η ώρα να μπουν στο περιθώριο αυτοί που σπέρνουν καθημερινά τον διχασμό και τη διχόνοια.

Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα δήμοακόμη πιο σύγχρονο, πιο ανθρώπινο, πιο όμορφο, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Δώστε μαςεκ νέουτην ευκαιρία να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και το όνειρο που έχουμε γι’ αυτήν την πόλη, τον δήμο μας. Και ασφαλώς θα μας κρίνετε καθημερινά και θα διαπιστώνετε το έργο μας με τη δική σας πάντα συμβολή και συμμετοχή.
ΖΗΤΩ να μου δώσετε την ευκαιρία στην κάλπη της 26ης Μαΐου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την πόλη που αγαπάμε.

Έφτασε η ώρα που η φωνή του καθενός γίνεται απόφαση στην κάλπη.
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΜΥΛΩΝΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ν2 του Δημήτρη Παπαστεργίου.
Δικηγόρος και Πρόεδρος του Ιδρύματος « Μιχαήλ Στυλ. Παντελιδάκη»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή