Άρθρα Απόψεις Επιστολές Καταγγελίες | Τρίκαλα | trikalanews.gr

Άρθρα - Απόψεις

Αντιδράσεις από την «Αχελώου Ρους»

Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για την κτηματογράφηση της Μεσοχώρας Τρικάλων Με νέα ανακοίνωση, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Αχελώος Ρους», για ...

Ανακοίνωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για την μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου

Εδώ και δεκατρία χρόνια ο Ελληνικός λαός και η δημοκρατική παράταξη βιώνει την απώλεια του Προέδρου και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου που με ...

Ανακοίνωση ΠΑΣΚ για διαρροή βαθμολογίας και στα Τρίκαλα

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΣΚ Καθηγητών Μ.Ε. είναι η ακόλουθη Αιδώς ΑργείοιΠριν λίγες μέρες αναρτήθηκαν στα λύκεια τα αποτελέσματα των ...

Ντίνος Ρόβλιας «Καμία συγνώμη απο τον κ. Χατζηγάκη για τις παράνομες προσλήψεις»

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, σχετικά με τις εξελίξεις στην απόπειρα προσλήψεων επιμελητών δικαστηρίων στο ...

Σύντροφοι, ως εδώ

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν έχει σχέση με τα αποτελέσματα ΅Άμεταξύ φθοράς και αφθαρσίαςΆΆ .

Γιώργος Σπαθής «Αντίστροφη Μέτρηση»

Η ΝΔ, με την ως τώρα αντίδραση της για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουνίου, δείχνει ότι δεν κατάλαβε τίποτα η ότι δεν θέλει να συμβιβασθεί με.

ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ «Κέρδισαν με το σπαθί τους»

Την καταβολή των δεδουλευμένων τους πέτυχαν με τον πολυήμερο, επίμονο και συνεπή αγώνα τους οι εργαζόμενοι της εταιρείας ΑΤΤΙΚΑΤ στο τμήμα της.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ για την παγκόσμια μέρα προσφύγων

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ του ΚΚΕ για την παγκόσμια μέρα προσφύγων Τη στιγμή που στη χώρα μας η κυβέρνηση, με τη σύμφωνη γνώμη.

Απάντηση στελέχους του ΛΑΟΣ Τρικάλων σε άρθρο του βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Χαϊδου

Το στελεχος του ΛΑΟΣ Τρικάλων κ. Μακρυγιάννης Χρήστος σε απαντητική επιστολή προς τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστο Χαϊδο σχετικά με το άρθρο «ΤΟ ΑΥΓΟ.

Καταγγελία του Εμπορικού Σύλλογου Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας καταγγέλλει και καταδικάζει την αιφνιδιαστική και χωρίς καμία διαβούλευση με τους θεσμοθετημένους φορείς του.

Πορεία Καστράκι – Καλαμπάκα

Επιστολη της ΕΣΥΝ Παράρτημα Τρικάλων Η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών παραμένει σε επικίνδυνα υψηλά επίπεδα. Ο μέσος όρος της ηλικίας εισόδου στη.

Κοινοβουλευτική Ομάδα ΚΚΕ: Εξευτελιστικές οι τιμές στα δημητριακά

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ ερωτά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Χατζηγάκη Τραγική είναι φέτος η κατάσταση στους.

Δήλωση Αχιλλέα Κανταρτζή για την ΑΤΤΙΚΑΤ

Μετά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης για την ΑΤΤΙΚΑΤ στην Βουλή και την απάντηση της κυβέρνησης ο Αχιλλέας Κανταρτζής Βουλευτής του ΚΚΕ στα.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων στη συνεδρίασή του της 16ης Ιουνίου 2009 αποφασίζει ομόφωνα τα εξής: 1. Συγχαίρει τον Τρικαλινό ποδηλάτη.

Ανακοίνωση Ν.Ε. Τρικάλων ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην ΑΤΤΙΚΑΤ

Οι εργαζόμενοι της ΑΤΤΙΚΑΤ ,της εταιρείας που κατασκευάζει τμήμα της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Οδού , βρίσκονται σε κινητοποιήσεις .Έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 300.

Όχι στην ξενοφοβία και στον ρατσισμό

Κοινή δράση Ελλήνων και μεταναστών εργατών για τη λύση των προβλημάτων  Οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να πέσουν στην.

Χρήστος Χάϊδος «Να καταβληθούν άμεσα τα ποσά που δικαιούνται οι εργαζόμενοι της ΑΤΤΙΚΑΤ»

O Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρήστος Χάϊδος για το θέμα των μεγάλων καθυστερήσεων στην καταβολή των δεδουλευμένων σε εκατοντάδες.

Ιωάννης Μπουτίνας «Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους»

Χαιρετισμός του Προέδρου ΑΣ Μετέωρα Ιωάννη Μπουτίνα για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί 19 - 20 - 21 - 22 Ιουνίου 2009 στην.

Dr. Φαμίσης Κωνσταντίνος «Το τουρνουά θα συμβάλει στη ραγδαία ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου»

Χαιρετισμός του Επίκουρου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Dr. Φαμίση Κωνσταντίνου Το ποδόσφαιρο, ως  άθλημα, σε  παγκόσμιο  επίπεδο.

Βύρωνας Μπουτίνας «Πρόκειται για μια θαυμάσια πρωτοβουλία»

Χαιρετισμός Δημάρχου Καλαμπάκας Βύρωνα Μπουτίνα για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί 19 - 20 - 21 - 22 Ιουνίου 2009 στην.

Χρήστος Χάϊδος «ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ»

«ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ» και οι ποικιλώνυμες παραλλαγές του νεοσυντηρητικού χώρου Παλαιότερα αλλά σχετικά πρόσφατα, όλοι σχεδόν οι παράγοντες του.

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Τρικάλων για την κατασκευή της Εγνατίας Οδού από το κράτος με «δανεικά» χρήματα

Στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στην κατασκευή της Εγνατίας Οδού που είναι επί 4 μήνες απλήρωτοι, δίνει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Τρικάλων. Στην.

Επιστολή Ευγνωμοσύνης του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του Γενικού Λυκείου Πύλης

Η σχετική επιστολή των μαθητών είναι η εξής Στη σημερινή εποχή που ζούμε κάτω από έναν ανελέητο βομβαρδισμό, από τα Μ.Μ.Ε. και όχι μόνο, για.

Μήνυμα Χρήστου Χάϊδου για του Ηλικιωμένους

Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης στα Τρίκαλα του 12ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), ο Βουλευτής.

Καταγγελία από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος στα Τρίκαλα

Με ανακοίνωση –καταγγελία η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) Τρικάλων κάνει λόγο ουσιαστικά για νόθευση.

Νίκος Σακκάς «Η νομαρχία δεν είναι ρινγκ»

Ο αντινομάρχης Τρικάλων κ. Νίκος Σακκάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το trikalanews.gr καταδίκασε απερίφραστα τα γεγονότα που προκάλεσαν.

Ντίνος Μπάρδας «Δίπλα στα προβλήματα του πολίτη και της κοινωνίας ο ΛΑΟΣ»

Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος της Αυτοδιοικητικής Ενότητας και στέλεχος του ΛΑΟΣ Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας σχολιάζει στο trikalanews.gr το αποτέλεσμα των.

Ένας χρόνος χωρίς τον Αντώνη Δασκαλόπουλο

Κλείνει σήμερα ένας χρόνος από τη μέρα που ο Αντώνης Δασκαλόπουλος δεν είναι πια μαζί μας. Ένας χρόνος από τον απρόσμενο ξαφνικό και πρόωρο θάνατο.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2009

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου , είναι ένα αποτέλεσμα χαράς γιατί το ΠΑΣΟΚ μετά από πολλά χρόνια είναι πρώτο κόμμα στα Τρίκαλα πρώτο.

Ευρωεκλογές 2009: Η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από την Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ

Η Νομαρχιακή επιτροπή τονίζει «Το ΚΚΕ δύναμη αναγέννησης του κινήματος για νέους αγώνες, πανστρατιά με μαχητική αισιοδοξία στη δράση για.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης