Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο δρόμο για την… Ιθάκη…!

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής Τρικάλων

Όλα δείχνουν πως ο δρόμος για την Ιθάκη, δηλαδή για τις Εθνικές Εκλογές έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και πως στις αρχές του 2019, θα στηθούν, νομοτελειακά ΚΑΛΠΕΣ. Αυτή η χρονοβόρα κατάσταση προς τις καλένδες φαίνεται, όμως, πως είναι ναρκοθετημένη τόσο για την πορεία της Πατρίδας μας όσο και για την μορφή της ζωής των Πολιτών.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ τόσο μέσα στην Ελλάδα όσο και έξω απ’ αυτήν και, δυστυχώς, επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο, λόγω της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας και της κακής οικονομικής κατάστασης. Οι πολίτες αμφιβάλλουν για την ικανότητα των Τσίπρα – Καμμένου να διαχειριστούν τα σοβαρά θέματα της χώρας μας και να την βγάλουν από το «τούνελ» της καταστροφής.

Η πολυδιαφημιζόμενη έξοδος από τα Μνημόνια είναι «έπεα πτερόεντα» δηλαδή λόγια που πετούν, γι’ αυτό και η ανάκαμψη αντιμετωπίζεται με καχυποψία και φυσικά δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα, που να αναπτερώσει το ηθικό των πολιτών και να βελτιώσει την ψυχολογία της κοινωνίας. Οι εθνικές συγκαιρίες, που διαλαλούν οι Συγκυβερνώντες, δεν συγκινούν ούτε τον Λαό ούτε τους επενδυτές.

Η πολιτική αστάθεια και η παρατεταμένη πολιτική αβεβαιότητα απογοητεύουν πολύ περισσότερο την κοινωνία και τους πιθανούς επενδυτές. Η ανεργία είναι στα ύψη και η φυγή των «Εγκεφάλων» δηλαδή η Οικονομική Μετανάστευση μεγαλώνει. Σχεδόν κανένας δεν πιστεύει στα ψεύτικα λόγια και στην μαύρη προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι προοπτικές επιστροφής των παιδιών μας από το Εξωτερικό είναι ανύπαρκτες. Ποιος θα φέρει την Ανάπτυξη; Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας; Είναι αδύνατον.

Από την πολύμηνη προεκλογική περίοδο δεν βλάπτεται μόνο η οικονομία αλλά καταστρέφονται και οι εναπομείνασες και υπολειτουργούσες κοινωνικές δομές. Δεν επιτρέπεται μια κοινωνία να λειτουργεί με ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. Οι πολίτες θέλουν μόνιμες θέσεις εργασίας και στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα αλλά με Αξιοκρατία και Διαφάνεια. Είναι απαράδεκτο να γίνονται Διευθυντές Υπηρεσιών, άνθρωποι χωρίς προσόντα και να παραγκωνίζονται Άξιοι και Προσοντούχοι πολίτες. Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που προεκλογικά ήταν αντίθετοι με το ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, έστησαν την πιο τρανή κομματική φάμπρικα των παιδιών του κομματικού σωλήνα.

Έτσι φαίνεται πως δεν πορευόμαστε σε μια τυπική εκλογική αντιπαράθεση αλλά πάμε σε μία μάχη έντονα Διχαστική. Η εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης, το «δόγμα Πολάκη», η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας, οι κατασκευασμένες κατηγορίες και η εξόντωση, με όχι ηθικούς τρόπους, των πολιτικών αντιπάλων δεν έχει προηγούμενο. Κι όλα αυτά για να παραμείνουν στην εξουσία οι Τσίπρας – Καμμένος. Η μάχη που δίνεται δεν είναι για την Ελλάδα, για τους πολίτες αλλά μάχη για να παραμείνουν οι ΨΕΥΤΕΣ των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στις ΚΑΡΕΚΛΕΣ, μαζί με τα «Τρωκτικά» του συστήματος.

Η πολιτική αγυρτεία και ο τσαρλατανισμός των κρατούντων δεν βλέπει και δεν αντιλαμβάνεται τις περιπέτειες, στις οποίες βάζει το Έθνος μας, ο από Βορρά και από Ανατολάς Αλυτρωτισμός καθώς και οι δηλώσεις του Σουλτάνου, για το Αιγαίο και την Κύπρο. Δεν είναι σε θέση να μετρήσουν, τις συνέπειες των αλόγιστων πράξεών τους Βέβαια, μπροστά στην Λαϊκή κατακραυγή, για την ανίερη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου, έκαναν πίσω, αλλά οι Δημοσκοπήσεις δίνουν την πραγματική εικόνα, για το τι αισθάνεται ο Λαός, γι’ αυτούς που του έκλεψαν την ψήφο το 2015. Οι πολίτες θέλουν ΕΚΛΟΓΕΣ. Δίνουν αυτοδυναμία στη Ν.Δ. και κατακρημνίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και εξαερώνουν τους ΑΝΕΛ.

Έτσι, η κοινωνία θα τιμωρήσει, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, αυτούς που ζημιώνουν την χώρα και ενεργούν ως τιμητές και κήνσορες, ενώ είναι κυνικοί και «παρτάκηδες» και έχουν γραμμένο το Λαό στα παλαιά τους υποδήματα.

Οι πολίτες έχουν Γνώση αλλά και Μνήμη, και θα βάλουν τους Τσίπρα – Καμμένο στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, γραμμένους με μαύρα γράμματα.

Όλα εδώ θα πληρωθούν, γιατί την προδοσία την αγάπησαν πολλοί, τους προδότες, όμως, κανένας …!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή