Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα μεγάλα λόγια του κ. Τσίπρα

Αυτό που λέει ο λαός μας «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες» δεν το γνωρίζει ο κ. Τσίπρας. Δεν γνωρίζω πόσο μεγάλες μπουκιές έφαγε στην Ξάνθη ο κ. Τσίπρας, αλλά τα λόγια που είπε ήταν πολύ μεγάλα. Ποιος πρωθυπουργός ξεστόμισε ποτέ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κρυφτεί από την Βουλή ; Είπε ακόμα ο κ. Τσίπρας : «Εμείς δεν λογοδοτούμε στα μεγάλα τζάκια, ούτε στους τραπεζίτες, ούτε στους εκπροσώπους των ελίτ. Λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό»! Στο μυαλό μου ήρθαν αμέσως τα λόγια του τραγουδιού: «Τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα».

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών ενώ γνώριζαν ότι διαφωνεί πάνω από το  70% των Ελλήνων και ονομάζουν φασίστες τους Έλληνες που διαφωνούν; Γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα αφού λένε ότι λογοδοτούν στον ελληνικό λαό ; Μήπως επειδή δεν τους επέτρεψαν αυτοί στους οποίους πραγματικά λογοδοτούν ;

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έπνιξαν στα χημικά τον ελληνικό λαό ; Καμία άλλη κυβέρνηση δεν φέρθηκε τόσο βάναυσα σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και μας κοροϊδεύουν κι από πάνω ότι μας υπολογίζουν!

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που ελληνοποιούν σωρηδόν λαθρομετανάστες για να κερδίσουν ψήφους χωρίς να τους ενδιαφέρει το πρόβλημα που δημιουργούν στον ελληνικό λαό ;Δεν τους ενδιαφέρει αν η χώρα ονομάζεται Ελλάδα ή Νέο Πακιστάν, και μας παραμυθιάζουν ότι λογοδοτούν στον ελληνικό λαό ;

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που κατάντησαν ξέφραγο αμπέλι την Ελλάδα με αποτέλεσμα οι Έλληνες να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε όχι μόνο στα Εξάρχεια, αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδας ; Γιατί δεν δημοσιοποιούν στοιχεία πόσους Έλληνες βίασαν και σκότωσαν αλλοδαποί ; Βέβαια «οι κήρυκες της αγάπης» όποιον προστατεύει την τιμή του και την περιουσία του τον λένε ρατσιστή. Τι ανάγκη έχουν, αυτούς τους φυλάει όλη η Ελληνική Αστυνομία.

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που στα 4 χρόνια που κυβερνάνε σταμάτησαν και την λίγη παραγωγή που είχε απομείνει και αγωνίζονται τώρα χαρίζοντας λεφτά της χρεωκοπημένης Ελλάδας να κερδίσουν ψήφους ;Καυχώνται ότι μείωσαν την ανεργία διώχνοντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες από την Ελλάδα!Πώς να μη φύγουν όμως, που δεν κάμνουν τίποτα αυτοί που λένε τα μεγάλα λόγια για να αρχίσει να δουλεύει η Ελληνική Οικονομία ; Μα αυτοί, ξέρουν μόνο να δίνουν παροχές και επιδόματα.

Λογοδοτούν μόνο στον ελληνικό λαό αυτοί που αγωνίζονται να δώσουν όσο μπορούν περισσότερα δικαιώματα σε όλες τις μειοψηφίες που υπάρχουν στην Ελλάδα, εθνικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές, ηθικές, ενώ έπρεπε πρώτα για τους Έλληνες να μεριμνούν και μετά να φροντίζουν και για τους άλλους ;Λογοδοτούν αυτοί που πετάνε πυροτεχνήματα ότι αναβαθμίζουν την Παιδεία με σεξουαλική ενημέρωση –εξαχρείωση των μαθητών και αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, και τελικά το μόνο που καταφέρνουν στην Παιδεία είναι το «κάθε πέρσι και καλύτερα».
Πως λογοδότησαν στον ελληνικό λαό για τους ανθρώπους που τους άφησαν να καίγονται κι αυτοί έπαιζαν θέατρο ;  Πως λογοδότησαν στον ελληνικό λαό που αντί να δώσουν κίνητρα να παντρεύονται οι Έλληνες τους δίνουν κίνητρα να χωρίσουν,  αντί να δώσουν κίνητρα να κάνουν παιδιά, τους τιμωρούν που έχουν παιδιά;  Που για τους διορισμούς εκπαιδευτικών είτε υπάρχει μεταπτυχιακό 1 έτους είτε υπάρχουν 10 παιδιά μετράει το ίδιο ; 

Ας πάρουμε και μια ιδέα τι σημαίνει Κυβερνήτης της Ελλάδας που δεν λέει μεγάλα λόγια, αλλά δείχνει μεγάλα ΕΡΓΑ. Ο Ιωάννης Καποδίστριας μόλις ανέλαβε Κυβερνήτης δήλωσε στους Υπουργούς του : «Την ώρα αυτή που αναλαμβάνουμε την διακυβέρνηση, η χώρα είναι σε άκρα φτώχια. Γι’ αυτό μην θέλετε μισθούς σύμφωνα με την θέση σας. Πρώτος εγώ, επειδή τα προσωπικά μου χρήματα μου φτάνουν για να ζήσω, αρνούμαι να πληρωθώ έστω και ελάχιστο από δημόσια χρήματα».

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή