Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εθνικό Συντονιστικό Όργανο: Συσπείρωση των παρατάξεων του πατριωτικού χώρου

Κάλεσμα απευθύνει το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο στους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων του πατριωτικού χώρου καθώς και σε κάθε Έλληνα πατριώτη να συμμετάσχουν και να υπογράψουν το ψήφισμα για την συσπείρωση του πατριωτικού χώρου με στόχο την έξοδο από την κρίση που μαστίζει την χώρα μας.

Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου του ΕΣΟ αναφέρονται τα εξής:

«Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο, μία υπερκομματική πρωτοβουλία για τη συνένωση – σύμπραξη των κομμάτων του πατριωτικού χώρου, ανακοινώνει την έναρξη των διαδικασιών για την εκπλήρωση του σκοπού του.

Κατά τη διάρκεια του μήνα που πέρασε, το ΕΣΟ συνέταξε ψήφισμα, το οποίο απευθύνει στους επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων του πατριωτικού χώρου και συνέλεξε 85 υπογραφές γνωστών και ενεργών στελεχών του εθνικιστικού και πατριωτικού χώρου, ενεργών στις τοπικές τους κοινωνίες και στην ελληνική πολιτική.

Το ψήφισμα, το οποίο από σήμερα δίδεται στη δημοσιότητα, για να μπορεί να συνυπογραφεί και από οποιονδήποτε πολίτη το επιθυμεί, θα επιδοθεί ιδιοχείρως από την ερχόμενη Δευτέρα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς του πατριωτικού χώρου. Την επίδοση θα κάνει ειδική επιτροπή, απαρτιζόμενη από αιρετά μέλη της πρωτοβουλίας μας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να υποστηρίξουν με την υπογραφή και τη συμμετοχή τους αυτό μας το εγχείρημα, ώστε να δοθεί σύντομα ένα τέλος στον κατακερματισμό που ταλανίζει τον πατριωτικό χώρο σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας.»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή