Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κάμνει λάθος η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που αποστρατεύει πολύ ικανούς αξιωματικούς

Ο υποστράτηγος του πυροσβεστικού σώματος Ιωάννης Ράμφος από τις 19.15 το βράδυ της 23ης Ιουλίου 2018ήταν στην φονική φωτιά στο Μάτι. Στις 20.00 αναφέρει στην φυσική και πολιτική ηγεσία για τον πρώτο νεκρό. Στις 23.00 αναφέρει για 7-8 νεκρούς μεταξύ τους και παιδιά. Στις 23.15 αναφέρει ότι «έχει τελειώσει το φαινόμενο κι απλά μαζεύουμε νεκρούς». 

Στις 23.30 στο κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος γίνεται σύσκεψη του πρωθυπουργού  κ. Τσίπρα μαζί με υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες. Η σύσκεψη προβάλλεται ζωντανά από την τηλεόραση θαρρείς και ενδιέφερε τους Έλληνες τι θα κάνουν στην σύσκεψη. Τους Έλληνες τους πονούσε να μην καούν οι άνθρωποι. Ανακοίνωσε λοιπόν ο κ. Τσίπραςότι η φωτιά είναι σε εξέλιξη αλλά είναι διαχειρίσιμη και δεν έχει ενημέρωση ότι υπάρχει νεκρός. Δηλαδή με απλά λόγια, οι άνθρωποι καιγόντουσαν και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε θέατρο !

Στις 1 Φεβρουαρίου 2019 υποστράτηγος  Ιωάννης Ράμφος αποστρατεύθηκε. Για ποιο λόγο; Επειδή είχε την τόλμη να κάμνει το καθήκον του όπως ορκίστηκε όταν έγινε πυροσβέστης; Επειδή, αν και είχε τον βαθμό του στρατηγού, ήταν και ο ίδιος μέσα στην κόλαση της φωτιάς και όχι σε ασφαλές γραφείο; Επειδή από τις αναφορές του φάνηκε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε με τις ανθρώπινες ζωές; Κακώς τον αποστράτευσαν, γιατί οι πολίτες τέτοιους ικανούς αξιωματικούς θέλουμε να έχει η πυροσβεστική για να μην ανησυχούμε ότι θα καούμε κι εμείς. 

Στις 21 Ιανουαρίου2017 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποστράτευσε τον υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας  Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος και ίδρυσε και ήταν αρχηγός στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Γιατί τον αποστράτευσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Επειδή είχε χιλιάδες επιτυχίες στην δίωξη, επειδή τον θαύμαζαν για τις ικανότητές του ακόμα και υπηρεσίες άλλων χωρών, επειδή είχε βραβεία από την UNICEF, από υπουργεία, από την Ακαδημία Αθηνών. Δηλαδή με απλά λόγια, οι πολίτες της Ελλάδας δεν δικαιούμαστε να απολαμβάνουμε υπηρεσίες τόσο ικανών αξιωματικών. 

Απεναντίας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στις κρίσεις που αποστράτευσε τον κ. Ράμφο, δεν αποστράτευσε κανένα από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Κι ας είπαν ψέματα ότι στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα ήταν 50.000 ενώ ακόμα και τα σκοπιανά ΜΜΕ μιλούσαν για 150.000. Δηλαδή μας είπε η  ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ότι ο κόσμος που βλέπουμε στα βίντεο του συλλαλητηρίου χωρούσε στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

Δεν αποστράτευσε κανένα κι ας μην έκαναν το καθήκον τους να συλλάβουν την μια χούφτα κουκουλοφόρους που ήταν σταλμένοι να κάνουν «προβοκάτσια» (ήμουν μπροστά στην Βουλή στο συλλαλητήριο και είδα με τα μάτια μου πόσο εύκολο ήταν να τους συλλάβουν, αν ήθελαν, πριν αρχίσουν να ρίχνουν μολότωφ).

Δεν αποστράτευσε κανένα επειδή έκαναν τυφλή υπακοή στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και όχι στο Σύνταγμα και στους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας όπως ορκίστηκαν όταν έγιναν αστυνομικοί. Κι έπνιξαν στη συνέχεια με τα χημικά τις εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών (και μάλιστα με χημικά ληγμένα για τα οποία οι Χημικοί δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για το πώς θα συμπεριφερθούν) και ας γνώριζαν ότι υπάρχουν γέροντες και πολλά μικρά παιδιά ! 

Αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να αποστρατεύει πολύ ικανούς αξιωματικούς που δείχνουν  ηρωικό πνεύμα και να μην αποστρατεύειαυτούς που δείχνουν δουλικό πνεύμα, να μην υποκρίνεται ότι τιμάει τους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Γιατί τους φοιτητές του Πολυτεχνείου τους τιμάμε για το ηρωικό πνεύμα που έδειξαν, ορθώνοντας τα στήθη τους ενάντια στην βία της Χούντας !

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή