Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απάντηση Μιχαλολιάκου στην ομιλία Τσίπρα στην ΔΕΘ

Ο νεκροθάφτης της Ελληνικής Οικονομίας, άξιος συνεχιστής του Τζορτζ Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου προέβη σε μια ομιλία γεμάτη "θα", υποσχέσεις και ψέματα.

Μιας και ο χαρακτήρας της ομιλίας του ήταν προεκλογικός, καλό θα ήταν να προκηρύξει το γρηγορότερο εκλογές, γιατί, αν δεν το έχει αντιληφθεί, είναι ανεπιθύμητος.

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Τσίπρα έδειξε το αποκρουστικό της πρόσωπο, το πρόσωπο μιας κόκκινης τυραννίας ενάντια στην θέληση του λαού.

Οι πολλές χιλιάδες των Μακεδόνων που διαδηλώνουν έξω από το Βελλίδειο ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών και στην προδοσία της Μακεδονίας χτυπήθηκαν ανελέητα χωρίς λόγο με χημικά και δυνάμεις καταστολής και έτσι ο χώρος έξω από το Βελλίδειο, όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός μιας θλιβερής μειοψηφίας είναι άδειος, άδειος από Λαό και γεμάτος από τα χημικά των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες ας γνωρίζει ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του, πολιτικοί βρυκόλακες και απολιθώματα της ιστορίας, δεν πρόκειται να λυγίσουν και κάθε συμφωνία εθνικής μειοδοσίας θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή