Άρθρα Απόψεις Επιστολές | trikalanews.gr

Άρθρα Απόψεις

Έχουμε Κράτος; Θέλουμε Κράτος; Μπορούμε χωρίς Κράτος;

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε, φύσει και νόμω, ίσοι. Όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Τα συμφέροντα των ανθρώπων είναι ανόμοια, αντικρουόμενα, διαφορετικά. ...

Η ελπίδα του λαού ξανασταυρώνεται

Αλίμονο σΆ αυτούς που προδίδουν την ελπίδα και τις προσδοκίες του λαού! Η μεγάλη αντίφαση ανάμεσα στις ραγδαίες αλλαγές σε οικονομικό, πολιτικό, ...

«ΟΧΙ» στους όρους Makedonci-Makedontsi-Μakedonski

Ανοιχτή Επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων προς τον Ειδικό επιστημονικό σύμβουλο σε Βαλκανικά θέματα του ΕΛΙΑΜΕΠ, Δρ. Ευάγγελο Κωφό. Την έντονη ...

Με καθαρό μυαλό

Γνωρίζω τον Φώτη Μανούση από το 1992, όταν είχε το New Channel και μου είχε προτείνει να αναλάβω τον Ενημερωτικό/Ειδησεογραφικό του Τομέα με συνεργάτες ...

Απόσπασμα από την ποιητική συλλογή «Προσωπικές μνήμες» του Ηλία Στεργιόπουλου.

Αφιερώνεται από τον Βάιο Φασούλα στη μνήμη των πέντε(5) Επονιτών (18 Απρίλη 1944) . Προσωπικές μνήμες Καμιά φορά στέκομαι στην άκρη άκρη τουχρόνου,.

Τι μάθαμε από την τηλεόραση.

Από τα καλύτερα των τελευταίων μηνών που τυχαία «αλίευσα» από το http://peiratikoreportaz.blogspot.com", γραμμένο δια χειρός της νεαρής (ακόμα) συναδέλφου Δώρας.

Όσκαρ δεύτερου αντρικού ρόλου

Μπορεί να ήταν ο Ομπάμα αυτός που «έκλεψε» την παράσταση, (και όχι μόνο!), στη σύνοδο των G20 του Λονδίνου, αλλά ισχυρή καταγραφή που θα συζητηθεί με.

Ηλεκτροσόκ στην οικονομία.

Τρομάζει το πολιτικό σύστημα μπροστά στο μέγεθος των οικονομικών προβλημάτων και των κοινωνικών αντιδράσεων. Το σύστημα αποδεικνύεται ωστόσο.

Έναν αιώνα πίσω!

Για την ακρίβεια, 123 χρόνια έχουν περάσει από την Πρωτομαγιά του Σικάγο, έτος καθιέρωσης της 8ωρης ημερήσιας εργασίας! Πολύ φοβούμαι ότι μετά το.

Η δύναμή σου πέλαγο κι η θέλησή μου βράχος (Δ. Σολωμός, Ελεύθεροι πολιορκημένοι)

Με ιστορικά αφιερώματα, επαναλήψεις «ηρωικών ταινιών» και δημοτικά τραγούδια γιορτάσαμε και φέτος την Εθνική Παλιγγενεσία. Κάναμε και πάλι πως.

Ενσυνειδήτως και συστηματικά παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Έχουν πανικοβάλλει μεθοδικά τον κόσμο και τον έχουν φέρει σε θέση απολογούμενου... ...για κάτι που δε φταίει: την παγκόσμια - πλέον - χρηματοπιστωτική.

«Νέα Εγνατία»

Στηρίζω…στηρίζεις…στηρίζει Του Δημήτρη ΚωνσταντάραΑυτή η δήλωση του Κώστα Καραμανλή περί «κόπωσης» έχει ήδη μείνει στην πολιτική ιστορία.

Ολο εις τον κρεμνόν κυλάμεν κάθε 'μέρα (Γιάννης Μακρυγιάννης)

Ίσως, αυτό να αναλογίζεται ο πρωθυπουργός μας, (ο και «καταλληλότερος» επονομαζόμενος) και δήλωσε κουρασμένος. Ταυτοχρόνως, άφησε να αιωρείται η.

Ο θάνατος της φυλακισμένης Κατερίνας Γκουλιώνη.

Ο θάνατος της φυλακισμένης Κατερίνας Γκουλιώνη χρειάζεται ανεξάρτητη και αμερόληπτη έρευνα. Αυτό αναφέρει το δελτίο τύπου που εξέδωσε το.

Γι αυτό θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ;

Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν είναι πολιτικός αρχηγός, αυτά που λέει, τα λέει για να πείσει τους υπόλοιπους να τον ψηφίσουν. Σήμερα,.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης