Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βουλευτική εκπροσώπηση από τον …Ηλία Βλαχογιάννη (!!)

Εκδήλωση –μνήμης και τιμής στην Βασιλική Τρικάλων 
Στην …καμένη από τις χθεσινές φλόγες Βασιλική Τρικάλων, τελέστηκε σήμερα η εκδήλωση –μνήμης και τιμής για τους πεσόντες Βασιλικιώτες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Σεπτέμβριο του 1944 στον Προφήτη Ηλία.
Στην πλατεία Κλαυθμώνος του Δημοτικού Διαμερίσματος, τελέστηκε η εκδήλωση παρουσία του Μητροπολίτη Ιωαννίνων και Τοποτηρητή της Ι.Μ Σταγών και Μετεώρων κ. Μάξιμου, του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Νήφων Καψάλη, Ιερέων, Εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Δημοτικής Αρχής Καλαμπάκας και της Τοπικής Κοινότητας.
Ωστόσο η απουσία των Βουλευτών, οδήγησε στην …εκπροσώπησή τους από τον …Ηλία Βλαχογιάννη που κατέθεσε το σχετικό στεφάνι αποδεχόμενος την σχετική πρόσκληση των διοργανωτών της εκδήλωσης…
Είχε προηγηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βασιλικής η Θεία Λειτουργία και στην συνέχεια στο Μνημείο Πεσόντων η επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών, εκφώνηση του χρονικού της ημέρας από τη Φιλόλογο Ελπίδα Υφαντή, προσκλητήριο εκτελεσθέντων, χαιρετισμός επισήμων, απαγγελία ποιημάτων από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής και μετά την κατάθεση των στεφάνων, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή