Βουλευτική εκπροσώπηση του Νομού Τρικάλων | trikalanews.gr

Βουλευτική Εκπροσώπηση

Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα στην τοπική Ν.Δ.

Σε κεντρικό σημείο της πόλης το εκλογικό κέντρο του κόμματος - Δηλώσεις του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Νίκου Μουζακιάρη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού ...

Η Βουλευτής Σούλα Μερεντίτη για τις εισπρακτικές εταιρείες οφειλών.

Την ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης να προστατεύσει και να βοηθήσει τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, λόγω ...

Ερώτηση Χάιδου σε Σουφλιά και Παυλόπουλο σχετικά με το Γ.Π.Σ. της πόλης των Τρικάλων.

Ερώτηση για τα προβλήματα από την επικείμενη αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. της πόλης των Τρικάλων κατέθεσε μέσω της Βουλής προς τους αρμόδιους Υπουργούς ...

Το θέμα των φαρμακευτικών δαπανών θέτει η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη, με ερώτηση στη Βουλή

Την ανάγκη λήψης μέτρων προκειμένου να διασφαλιστεί η επιβίωση του ταμείου Πρόνοιας των δημοσίων υπαλλήλων και η έγκαιρη καταβολή του εφ άπαξ των ...

Ομιλία του κ. Χάιδου στη Βουλή για φορολογικά θέματα.

Ως αντιπολίτευση η Ν.Δ. διακήρυττε την ανάγκη ενός δίκαιου και σταθερού φορολογικού συστήματος, υπόσχονταν τη θέσπιση κανόνων διαφάνειας και.

Η ομιλία του κ. Χρήστου Χάιδου στην ολομέλεια της Βουλής για τις μεταμοσχεύσεις.

Κύριοι συνάδελφοι, οι μεταμοσχεύσεις οργάνων και ιστών είναι μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας παλαιότερα ανίατων ασθενειών, η.

Ερώτηση της Σούλας Μερεντίτη για την προστασία των ανηλίκων εργαζομένων.

Το θέμα της ανησυχητικής αύξησης στην Ελλάδα των παιδιών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας... ...καθώς και την ανάγκη λήψης μέτρων προκειμένου.

Ομιλία της Σούλας Μερεντίτη, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου

Ομιλία της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σούλας Μερεντίτη, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής σχετικά με την τουριστική.

Χρήστος Χάιδος: Σοβαρός κίνδυνος να χαθούν σημαντικά ποσά του ΓΆ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ 2007-2013

Ερώτηση για τον επικείμενο σοβαρό κίνδυνο να χαθούν σημαντικά ποσά του ΓΆ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ 2007-2013 για τη χώρα μας απηύθυνε προς τους Υπουργούς.

Ν. Λέγκας: Χορηγείται το Επίδομα Κοινωνικής Συνοχής

* Στα 200 ευρώ το ύψος του επιδόματος στο Νομό Τρικάλων * Συνάντηση Ν. Λέγκα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ Γ. Βερναδάκη * Ν. Λέγκας: «Στεκόμαστε με.

Ερωτήσεις Χ. Χάιδου σε Άρη Σπηλιωτόπουλο και Φάνη Πάλλη Πετραλιά

Προς τον Υπουργό Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλο. Προς την Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ.Φάνη Πάλλη Πετραλιά. ΘΕΜΑ : «Ο κίνδυνος.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης