Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κ. Σκρέκας στη σύνδεση της Καλαμπάκας με το «Φυσικό Αέριο»

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την πόλη της Καλαμπάκας και τον Δήμο Μετεώρων παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.

Προσκεκλημένος από την Εταιρεία Διαχείρισης Φυσικού Αερίου για τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία, με την ιδιότητα του Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος, της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κ. Σκρέκας χαιρέτησε τη νέα εποχή για την ευρύτερη περιοχή. Απέδωσε τα εύσημα στη Δημοτική Αρχή και προσωπικά στον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Χρήστο Σινάνη για το γεγονός ότι οραματίστηκε, πάλεψε και τα κατάφερε ώστε η Καλαμπάκα να γίνει η Τρίτη πόλη στην Ελλάδα που αποκτά διασύνδεση ως απομακρυσμένη περιοχή με τη χρήση μονάδας αποσυμπίεσης.

Ο Τομεάρχης Ενέργειας της Ν.Δ. απέδωσε επίσης «τα εύσημα στην εταιρεία ΕΔΑ Θεσ/νίκης-Θεσσαλίας που υλοποίησε το έργο ταχύτατα ώστε τα νοικοκυριά και οι επαγγελματίες του Δήμου Μετεώρων να έχουν πρόσβαση σε καθαρότερη και φθηνότερη ενέργεια. Μια απόδειξη ότι οι συμπράξεις Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα μπορούν να δώσουν γρήγορες και ανταγωνιστικές λύσεις με φθηνό κόστος προς όφελος της ανάπτυξης».
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή