Διεθνές τουρνουά σκακιού στο Βόλο τον Αύγουστο

Διεθνές ατομικό σκακιστικό τουρνουά 9 γύρων διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου και καλεί τους έλληνες και τους αλλοδαπούς σκακιστές σε μια συνάντηση με Αυγουστιάτικη διάθεση.
 
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά 2018, η Σκακιστική Ένωση Βόλου προχωρά στη διοργάνωση διεθνούς τουρνουά. Το «1ο Διεθνές ανοικτό ατομικό τουρνουά 2019 Σ.Ε. Βόλου 2019» με διεθνή (F.I.D.E.) και εθνική (Ε.Σ.Ο.) αξιολόγηση θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους, από 18 έως 25 Αυγούστου 2019. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε αίθουσες του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας στο ανακαινισμένο κτίριο της παλιάς καπνοβιομηχανίας «Ματσάγγου» σε κεντρικότατο σημείο του Βόλου.
 
Υποστηρικτές του τουρνουά θα είναι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων, ο Δήμος Βόλου, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και η Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας.
 
Στους νικητές του τουρνουά θα απονεμηθούν βραβεία και έπαθλα αξίας 1500€ συνολικά!!

Για τον Α όμιλο, στον 1ο νικητή έπαθλο 500€, στον 2ο νικητή 300€ και στον 3ο νικητή 200€. Ακολουθούν, στον 4ο 100€ και στον 5ο και 6ο νικητή από 50€. Για μετά την 3η θέση της γενικής βαθμολογίας στην 1η γυναίκα ή νεάνιδα, έπαθλο 100€. Στον 1ο  βετεράνο S60, στον 1ο νέο /α  U18, στον 1ο νέο /α U16 και στον 1ο ή στην 1η σκακίστρια της Σ.Ε. Βόλου χωρίς άλλη βράβευση από 50€.

Για τον Β όμιλο, στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατηγορίας από ένα σκακιστικό βιβλίο. Θα βραβευθούν και οι πρώτοι νέοι ή νέες των κατηγοριών U14, U12 και U08-U10. 
 
Ολόκληρη την προκήρυξη θα βρει κανείς μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Συνεχείς ενημερώσεις για το τουρνουά στο facebook.

Για το παράβολο συμμετοχής υπάρχει έκπτωση 10% στα μέλη της οικογένειας και για όσους καταβάλλουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους έως 5 Ιουλίου προβλέπεται έκπτωση 20% .
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή