Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εάν οδηγείς μοτοσυκλέτα επέλεγε direct ασφάλεια με κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα

Σίγουρα ως οδηγός μοτοσυκλέτας αναζητάς τη μέγιστη ασφάλεια και αυτή πέρα από το κράνος μπορεί να στην προσφέρει μία direct ασφάλεια που παρέχει κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα.

Τα ανασφάλιστα οχήματα παραμένουν ένα μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια. Παρά τη μείωση τους χάρη τα οικονομικά πακέτα των direct ασφαλειών, αλλά και τους συνεχόμενους ηλεκτρονικούς ελέγχους, ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων παραμένει μεγάλος.

Καθημερινά κυκλοφορούν γύρω σου πολλά ανασφάλιστα οχήματα χωρίς να το γνωρίζεις. Αρκετά μάλιστα, είναι κακοσυντηρημένα και έτσι αυξάνουν τον κίνδυνο να εμπλακούν σε κάποιο ατύχημα με το δίκυκλο σου, καθώς είναι εύκολο χάσουν τον έλεγχο ή δεν να μην «πιάσουν» τα φρένα τους.

Το βασικότερο πρόβλημα με τα ανασφάλιστα οχήματα είναι πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει ασφαλιστική εταιρεία, η αποζημίωση για το οποιοδήποτε ατύχημα θα πρέπει να δοθεί από τον ιδιοκτήτη του ανασφάλιστου. Καθώς ένα ατύχημα μπορεί να κοστίσει αρκετά χρήματα, πολλές φορές ο ιδιοκτήτης του ανασφάλιστου οχήματος δυσκολεύεται να αποζημιώσει και έτσι θα πρέπει να κινηθείς νομικά για να διεκδικήσεις τα χρήματα της βλάβης που σου προξένησε.

Φυσικά το παραπάνω δεν ισχύει στην περίπτωση που έχεις επιλέξει μία direct ασφάλεια με κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα, η ασφαλιστική σου αναλαμβάνει να καλύψει την εκάστοτε αποζημίωση με βάση το συμβόλαιο που προκλήθηκε στο όχημα σου.

Με αυτό τον τρόπο είσαι σίγουρος πως σπασμένα φανάρια, παραμορφωμένα πλαστικά ή μηχανικές βλάβες θα αντικατασταθούν και δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις απολύτως τίποτα, διότι τα καλύπτει η direct ασφάλεια σου.

Έτσι ξέρεις, πως επιλέγοντας μία direct ασφάλεια αυτοκινήτου που παρέχει κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα, ησυχάζεις για το θέμα της αποζημίωσης και εστιάζεις σε σημαντικότερα πράγματα της καθημερινότητας σου.

Σημαντικό είναι να θυμάσαι να κοιτάξεις καλά το κάθε πακέτο direct ασφάλειας που επιλέγεις. Αρκετές εταιρείες έχουν στο βασικό τους πακέτο την κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα, όμως κάποιες άλλες την παρέχουν ως επιπρόσθετη κάλυψη.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, αν θες μία πραγματικά ολοκληρωμένη direct ασφάλεια για το δίκυκλο σου θα πρέπει να έχει την κάλυψη από ανασφάλιστα. Μην ξεχνάς το κόστος για να την προσθέσεις είναι μηδαμινό σε σχέση με αυτά που μπορεί να σου εξοικονομήσει σε ένα ενδεχόμενο ατυχήματος στο μέλλον.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή