Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Άρωμα από Γαρδίκι στην Έκθεση «Παραδοσιακά προϊόντα και Χειροποίητες Δημιουργίες» στην Αθήνα

Τα μοναδικά προϊόντα της Θεσσαλίας δοκίμασαν οι επισκέπτες της έκθεσης «Παραδοσιακά προϊόντα και Χειροποίητες Δημιουργίες» που έγινε στην πρωτεύουσα, με τη συμμετοχή πλήθους μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στον Εκθεσιακό Χώρο του Μετρό Συντάγματος. Την Έκθεση επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Αθανάσιος Ακριβός, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Πράσινου Κινήματος, Ελένη Βάλλα και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Καρδίτσας, Κλαούντια Μιράντα.

Το περίπτερο των προϊόντων της Βιοτεχνίας Ναζάρη από το Γαρδίκι Τρικάλων κέρδισε τις εντυπώσεις, με τον κύριο Ακριβό να έχει την ευκαιρία να δει τα προϊόντα της ιδιαίτερης πατρίδας του να εκτίθενται στην Αθήνα. Μετά την επίσκεψή του, ο κύριος Ακριβός δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τις θεσσαλικές επιχειρήσεις, για την εξωστρέφειά τους και  τη συμμετοχή τους στην έκθεση, προβάλλοντας ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα. Τόσο εγώ, όσο και  οι κυρίες Βάλλα και Μιράντα, διαπιστώσαμε τη δυναμική που έχουνε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις,  ιδιαίτερα από τον τόπο μας, τη Θεσσαλία.  Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε την πάραδοσή μας να εμπνέει τους τοπικούς βιοτέχνες και  να προσφέρουν στον καταναλωτή τόσο γευστικά και ιδιαίτερα προϊόντα. 

Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι αυτά που μπορούν να ωθήσουν την ανάπτυξη της τοπικής και της εθνικής μας οικονομίας, ωστόσο η προβολή και η προώθησή τους είναι επιβεβλημένες! Ιδιαίτερα για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις – βιοτεχνίες μπορώ να πω ότι η ποιότητα και η ποικιλία είναι δεδομένες, μένει να το δείξουμε!». Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι αυτά που μπορούν να ωθήσουν την ανάπτυξη της τοπικής και της εθνικής μας οικονομίας, ωστόσο η προβολή και η προώθησή τους είναι επιβεβλημένες! Ιδιαίτερα για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις – βιοτεχνίες μπορώ να πω ότι η ποιότητα και η ποικιλία είναι δεδομένες, μένει να το δείξουμε!». 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή