Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ελεύθεροι οι 19 προσαχθέντες που επιτέθηκαν στο σπίτι του Α. Φλαμπουράρη-Οργή των αστυνομικών

   Την οργή και την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι αστυνομικοί και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με αφορμή τους 19 προσαχθέντες οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά και την επίθεσή τους με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Α. Φλαμπουράρη εχθές το απόγευμα.

   Επιπλέον, από την επίθεση είχε προκληθεί και τραυματισμός ενός αστυνομικού ενώ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κάνει λόγο για πληθώρα τέτοιων περιστατικών που έχουν καταντήσει συνήθεια και χρειάζονται πράξεις για τη λύση αυτού του προβλήματος.

   Συγκεκριμένα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει ότι «Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας…

Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα. Σήμερα ήταν η διμοιρία της ΥΜΕΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα Εξάρχεια, φρουρώντας την οικία Υπουργού. Χθες ήταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α., αύριο ποιος ξέρει; Το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια. Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!!

Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή