Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ο δάσκαλος της Βοιωτίας κατείχε πλήθος πορνογραφικού υλικού με παιδική σεξουαλική κακοποίηση

   Συνελήφθη ο δάσκαλος που δίδασκε και διέμενε σε χωριό της Βοιωτίας καθώς κατηγορούταν για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

   Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 279 αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου στους υπολογιστές του 41χρονου από τους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν «μυριστεί» ότι υπάρχει κίνηση λήψης και διαμοιρασμού δεδομένων παιδικού πορνογραφικού υλικού οπότε και αιτήθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, την έκδοση βουλεύματος για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

   Έτσι, εντοπίστηκε ότι υπήρχε τέτοιου είδους δραστηριότητα από την οικιακή σύνδεση του 41χρονου ο οποίος τελικά κατέληξε με χειροπέδες.

   Επιπλέον, μετά από έρευνα που έγινε στην οικία του συλληφθέντος, έγινε ο εντοπισμός και η κατάσχεση από τους αστυνομικούς δύο εξωτερικών σκληρών δίσκων, τριών εσωτερικών σκληρών δίσκων και βρέθηκε επίσης και ένα στικάκι.

   Ο 41χρονος είχε αποθηκευμένο πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ενώ σύμφωνα με την έρευνα, ο συλληφθείς από τον Οκτώβριο του 2017 έως και τον Ιούνιο του 2018 με τη χρήση τουλάχιστον 17 διαφορετικών IP διευθύνσεων, κατείχε και διαμοίραζε τουλάχιστον 279 αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

   Τα κατασχεθέντα πειστήρια, έχουν αποσταλεί ήδη στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας θα συμπληρώσουν τη σχετική δικογραφία.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή