Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ξέσπασμα ρατσιστικής βίας σε εργαζόμενο από το Μπαγκλαντές στη Μυτιλήνη

   Περιστατικό ρατσιστικής βίας καταγράφηκε το απόγευμα του Σαββάτου έξω από τη Μυτιλήνη στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ όπου δούλευε στο να συγκεντρώνει τα καροτσάκια των πελατών, εργαζόμενος που είχε καταγωγή από το Μπαγκλαντές.

   Ειδικότερα, ο εργαζόμενος από το Μπαγκλαντές, ζήτησε στο πλαίσιο της δουλειάς του από 29χρονο Έλληνα πελάτη να μη σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στον χώρο που προορίζεται για ΑΜΕΑ.

   Αυτό ήταν η αφορμή για να βγει εξοργισμένος από το όχημά του ο 29χρονος και να αρχίσει να κακοποιεί λεκτικά τον άντρα τον οποίο μάλιστα τραυμάτισε με τη χρήση σιδερένιου λοστού. 

   Στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τραυματία ο οποίος από περαστικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη και νοσηλεύεται ενώ πρόκειται να χειρουργηθεί λόγω σοβαρών καταγμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάταγμα στο χέρι του είναι ιδιαίτερα σοβαρό και η αποθεραπεία του θα τον κρατήσει μακριά από τη δουλειά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην οποία ήταν για διάστημα άνω των 5 χρόνων.

   Όσον αφορά τον 29χρονο, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ κρατείται και πρόκειται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή κατηγορούμενος για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 

   Ας σημειωθεί ότι το όλο γεγονός έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή