Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εμπειρία McDrive: άνετο, εύκολο, ανοιχτό όλο το 24ωρο

Σταθερά αναπτύσσεται το δίκτυο των DriveThru εστιατορίων της McDonald’s στην Ελλάδα, προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο παραγγελίας φαγητού, διευρύνοντας την προσβασιμότητατων πελατών στα McDonald’s. Η υπηρεσία DriveThru λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, προσφέροντας γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, και επιτρέπει στους πελάτες να παραγγείλουν και να παραλάβουν μέσα από το αυτοκίνητό τους.

Η McDonald’sλειτουργεί σήμερα 13 εστιατόρια McDrive στην Ελλάδα, μετά και το άνοιγμα των δύο νέων εστιατορίων στη Λεωφ. Μεσογείων και τη Λάρισα.

Στο διάστημα από Ιανουάριο 2018 έως Ιανουάριο 2019, η Premier Capital plc, development allicencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές με έδρα τη Μάλτα, άνοιξε 11 νέα εστιατόρια, εκ των οποίων τα 6 προσφέρουν την υπηρεσία DriveThru. Στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία ακόμα 12 εστιατορίων στις αγορές αυτές την τρέχουσα χρονιά, αρκετά εκ των οποίων θα διαθέτουν την υπηρεσίαDriveThru.

Η Premier Capital plc λειτουργεί σήμερα 77 McDrive απότα147 εστιατόρια McDonald’s στις έξι αγορές της (Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία). 

Το πρώτο εστιατόριο McDrive στην Ελλάδα άνοιξε το 1995 στον Άλιμο, μια καινοτομία για την αγορά της εστίασης εκείνη την περίοδο. Σήμερα, από το δίκτυο των 24 McDonald’s, τα εστιατόρια McDrive είναι 13 και λειτουργούν σε Άλιμο, Χαλάνδρι, Ιερά Οδό, Ίλιον, Λεωφ. Μεσογείων, Παλαιό Φάληρο, Ρέντη, Βάρη, Βριλήσσια, 31ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών–Λαμίας (Πολυδένδρι), στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης.

«Το DriveThruεντάσσεται απόλυτα στη δέσμευση του brand να προσφέρει απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους. Είναι μια πραγματική εμπειρία McDonald’s που προσθέτει στιγμές απόλαυσης στη διαδρομή του πελάτη, σε 24ωρη βάση, με γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στα McDrive, εντάσσοντας την υπηρεσία σε όσα περισσότερα εστιατόρια μπορούμε. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη πρόσβαση για τους πελάτες μας στα McDonald’s», λέει ο ManagingDirector (Διευθύνων Σύμβουλος) της PremierCapitalplc, VictorTedesco.

Η καμπάνια McDrive υποστηρίζεται με υπαίθρια διαφήμιση, ραδιοφωνικό σποτ και digital διαφήμιση. Στο πλαίσιο της καμπάνιας τρέχει και ο διαγωνισμός “Tap&Hold” στο Instagram (Instagramstory)/ www.mcdrive.gr, δίνοντας τη δυνατότητα σε 1000 τυχερούς να κερδίσουν από ένα McMenu που μπορεί να εξαργυρωθεί στην υπηρεσία του Drive Thru.

Επισκεφθείτε ένα εστιατόριο McDrive και απολαύστε τη διαδρομή!

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή