Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εμπόλεμη ζώνη το κέντρο της Αθήνας-Τίποτα όρθιο στη Θεολογική του ΑΠΘ

   Εμπόλεμη ζώνη θύμιζε εχθές το μεσημέρι η Αθήνα αφού με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου, διαδραματίστηκαν σκηνές σοβαρών επεισοδίων με προσαγωγές, συλλήψεις και τραυματισμούς.

   Ειδικότερα, τα επεισόδια έγιναν κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και πορειών όπου υπήρξαν 66 προσαγωγές εκ των οποίων οι 13 έγιναν συλλήψεις.

   Επιπλέον, από τις συμπλοκές στην πλατεία Εξαρχείων, επήλθε ο τραυματισμός δύο αστυνομικών που μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και ενός πολίτη ο οποίος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο.

   Τα πιο βίαια και σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων ενώ δεν έλειψαν και από την πλατεία Κλαυθμώνος κατά την διάρκεια του μαθητικού – φοιτητικού συλλαλητηρίου.

   Η περιοχή μετατράπηκε γρήγορα σε πεδίο μάχης αφού νεαροί κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα, άναψαν φωτιές, έρριψαν σωρεία βομβών μολότοφ αλλά και πέτρες, καδρόνια και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι ανταπάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης ενώ δύο ειδικά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν ρίψεις νερού ώστε να αναγκάσουν τους συγκεντρωμένους να απομακρυνθούν.

   Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

   Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=_o2zbFWiKag

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή