Ελλάδα | trikalanews.gr

Ελλάδα

28 κόμματα υπέβαλαν δηλώσεις συμμετοχής στις Βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου

Έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των κομμάτων για συμμετοχή στις Βουλευτικές εκλογές. 28 είναι τελικά τα κόμματα που υπέβαλαν αιτήσεις ...

ΥΠΕΣ: Η Διαφημιστική καμπάνια για τις εκλογές

"Κάθε ψήφος, μια επιλογή για το αύριο" Τη διαφημιστική καμπάνια με τίτλο: "Κάθε ψήφος, μια επιλογή για το αύριο", με σκοπό την παρότρυνση των πολιτών ...

Οι τηλεμαχίες των πολιτικών αρχηγών για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2009

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Debate των έξι πολιτικών αρχηγών, όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου ...

Απόσυρση ΙΧ, ΦΠΑ και αναστολή πλειστηριασμών, με υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Η πράξη για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης προβλέπει την ανανέωση του στόλου των οχημάτων την απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων, τα ...

Σταυροί προτίμησης ανά εκλογική περιφέρεια στις Εκλογές του Οκτωβρίου

Πόσους σταυρούς βάζουμε στο ψηφοδέλτιο στις Βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ανά εκλογική Περιφέρεια. Ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την προκλητική απόλυση του δημοσιογράφου Ρουμπάνη από την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την απόλυση του δημοσιογράφου Γρηγόρη Ρουμπάνη από την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» με το απροκάλυπτο επιχείρημα της.

Τι προβλέπει ο εκλογικός νόμος που θα ισχύσει στις Βουλευτικές Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου

Ο Εκλογικός Νόμος που θα εφαρμοστεί στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου για την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει τις πιο κάτω ιδιαιτερότητες: Οι 260 έδρες.

Μ-Λ ΚΚΕ: Κανένα βασικό πρόβλημα του λαού δεν μπορούν να λύσουν οι εκλογές

Tο πραγματικό πρόβλημα για το λαό δεν είναι αν θα βρίσκεται στην κυβερνητική εξουσία η NΔ ή το ΠAΣOK, είτε αυτοδύναμα είτε σε σύμπραξη με άλλα.

Χαιρετισμός Δημήτρη Σιούφα στους μαθητές εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Σιούφας εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δημοκρατίας αύριο στις 15 Σεπτεμβρίου, απέστειλε.

Πληροφορίες και οδηγίες για τη διενέργεια των γενικών βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009

Οι γενικές βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 θα διενεργηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών,.

Οικολόγοι Πράσινοι: Νίκος Χρυσόγελος, Ιωάννα Κοντούλη οι επικεφαλής για τις Βουλευτικές Εκλογές 2009

Δυναμικό ξεκίνημα για την εκστρατεία των Οικολόγων Πράσινων αποτελεί το Εκλογικό Συνέδριο του κόμματος που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Γιώργος Παπανδρέου: Με τον αέρα του νικητή η Συνέντευξη Τύπου στην 74η ΔΕΘ

60 δημοσιογράφοι σε μία δίωρη συνέντευξη Τύπου, έκαναν καίριες ερωτήσεις και πήραν κρίσιμες απαντήσεις από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Οικονομία, Υγεία,.

Κώστας Καραμανλής: Θα αλλάξει πρόσωπα, δομή και λειτουργία η Κυβέρνηση

Εκ βαθέων αλλαγές στα πρόσωπα, στη δομή και στη λειτουργία της κυβέρνησης, αλλά και στον τρόπο που παίρνει ο ίδιος τις αποφάσεις, τάζει ο.

Οι νέες δημοσκοπήσεις στις Κυριακάτικες εφημερίδες δίνουν αυτοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ

Έξι νέες δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται στις Κυριακάτικες εφημερίδες, που δείχνουν να διατηρείται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με διαφορά που κυμαίνεται.

ΠΑΣΟΚ: Τέσσερις άξονες για να βγει η χώρα από την κρίση

Ο κ. Παπανδρέου εξήγγειλε τους τέσσερις βασικούς άξονες στους οποίες βασίζεται το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για έξοδο από την κρίση, δηλώνοντας ότι τα μέτρα.

Δημήτρης Κωνσταντάρας «Δυο γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένον αχυρώνα»

Ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ανέφερε – και πολύ σωστά- ότι το τεράστιο δημόσιο χρέος της Ελλάδας « στον παμμέγιστο.

Κυβέρνηση ΠαΣοΚ με … συνταγή Ν.Δ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Metron Analysis» για τον ΑΝΤ1 και της «Ημερησίας» Μια αυτοδύναμη αλλά με μόλις 153 Βουλευτές Κυβέρνηση δίνει για το ΠαΣοΚ, η.

Αυτοκτόνησε ο Γιώργος Παπούλιας, πρέσβης επί τιμή και πρώην υπουργός

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα το μεσημέρι, μη αντέχοντας το πρόβλημα υγείας που τον ταλάνιζε. Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με πυροβόλο όπλο.

Επιστολή του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας στους προέδρους των πολιτικών κομμάτων

Επιστολή στους προέδρους των πολιτικών κομμάτων, με την οποία ζητά τις απόψεις-δεσμεύσεις τους για την ελληνική κτηνοτροφία, απέστειλε ο.

Μ-Λ ΚΚΕ : Καταδικάζουμε την προσπάθεια φίμωσης και την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό και την ουσιαστική φίμωση του από τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ. Χωρίς καμιά αυταπάτη για τα όρια.

Άδεια σχολικής παρακολούθησης σε εργαζόμενους γονείς

Η άδεια αυτή είναι με αποδοχές και φτάνει συνολικά μέχρι 4 ημέρες το χρόνο για κάθε παιδί (ΕΓΣΣΕ 2008-2009). Οι εργαζόμενοι που έχουν παιδιά ηλικίας.

ΓΣΕΕ: Οι στατιστικές αλχημείες της ανεργίας συνεχίζονται

Την ώρα που η ανεργία καλπάζει και η κάθε ελληνική οικογένεια έχει τουλάχιστον έναν άνεργο, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία «μετράει» και.

Έναρξη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής 1550 ενημέρωσης για την νέα γρίπη

Νέα γραμμή για παροχή ενημέρωσης στα σχολεία σχετικά με τη νέα γρίπη. Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο των μέτρων.

Όσοι απάντησαν πληρώνουν … 5.000 ευρώ

Ανακοίνωση της Cosmote για τα σημερινά μηνύματα που δέχθηκαν πελάτες του δικτύου της Η COSMOTE ενημερώνει το κοινό ότι σχετικά με αποστολή ανεπιθύμητων.

Απονομή βραβείων και επαίνων

Στο 8ο Ετήσιο Μαθητικό Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα Μέσα σε ένα σεμνό και ευχάριστο κλίμα έγινε η τελετή απονομής των.

Αντιδράσεις από τους «Οικολόγους-Πράσινους» για την απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής

Tην έντονη αντίδραση των Οικολόγων Πράσινων προκάλεσε η απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής για το συνολικό χρόνο προβολής τους... «Εξακολουθούμε.

Αύξηση του ποσοστού εισακτέων με σοβαρά νοσήματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στο ΦΕΚ 156-Α΄/04.09.09 δημοσιεύθηκε ο Ν.3794/09, το άρθρο 35 του οποίου ρυθμίζει θέματα.

Διασφάλιση της ελάχιστης εγγυημένης τιμής για τα αγροτικά προϊόντα με απόφαση Χατζηγάκη

Διασφάλιση της ελάχιστης εγγυημένης τιμής για τα αγροτικά προϊόντα με προσθήκη νέου ασφαλίσιμου κινδύνου στον κανονισμό του ΕΛΓΑ Με στόχο τη.

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας στις Βρυξέλλες με κύριο θέμα το γάλα και τα προϊόντα του

Συνεδρίασε στις 07/09/08 στις Βρυξέλλες το Συμβούλιο των Υπουργών Γεωργίας / Αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο τη χώρα μας εκπροσώπησε ο.

Διευκολύνσεις - Άδειες υπαλλήλων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Βάσει του Υπαλληλικού κώδικα, οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των ΟΤΑ και των Οργανισμών Δημοσίου Δικαίου, που πρόκειται να μετακινηθούν.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης