Ελλάδα | trikalanews.gr

Ελλάδα

Δέσμευση του Σταύρου Αρναουτάκη για συνέχιση του Προγράμματος «Πίνδος»

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σταύρο Αρναουτάκη είχε το Προεδρείο της ΕΝΑΕ και οι επικεφαλείς των ...

Η επόμενη μέρα ξημερώνει

Το ότι η «επόμενη μέρα» θα ξημέρωνε και δεν θα ήταν και τόσο καλή για τη Νέα Δημοκρατία ήταν σίγουρο, ωστόσο καθυστέρησε λίγο με αποτέλεσμα ν ...

Έκτακτο Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους άνεργους

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού πρόκειται να καταβάλει έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης του ν.3808/10.12.2009, για τη στήριξη των ...

Συνάντηση Προέδρου ΕΝΑΕ με αντιπροσωπεία Νομαρχών για την Ιόνια Οδό

Συνάντηση συνεργασίας είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος με τους Νομάρχες Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, ...

Ο Αντώνης Σαμαράς όρισε τους νέους τομεάρχες στο κόμμα

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε προσωπικά τον τομέα της οικονομίας. Tα πρώτα βήματα για τη συγκρότηση της «σκιώδους κυβέρνησης» της Ν.Δ..

Νέο δελτίο τιμών στα φάρμακα από την Δευτέρα με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών

Νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, που θα ισχύσει από τη Δευτέρα, εξέδωσε το Yπουργείο Οικονομίας. Στο νέο δελτίο περιλαμβάνονται 262 τιμές νέων.

Ανακοίνωση των «Οικολόγων Πράσινων» για την απόφαση αναστολής της Ρυθμιστικής για το κυνήγι

Σε ανακοίνωση των «Οικολόγων Πράσινων» για την αναστολή της Ρυθμιστικής που αφορά το κυνήγι, αναφέρεται «Μετά τη συζήτηση της αίτησης ακύρωσης.

Τα Ποντιακά τραγούδια ανήκουν στον λαό και όχι σε …εταιρείες «πνευματικών δικαιωμάτων»

Με ανακοίνωσή της η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, αναφέρεται σε δικαστική απόφαση που έβαλε «φρένο» σε παράλογες οικονομικές διεκδικήσεις.

Συνάντηση της ΕΝΑΕ με αντικείμενο κονδύλια του ΕΣΠΑ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σταύρο Αρναουτάκη θα έχει την Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα το Προεδρείο.

Στο επίκεντρο η τουριστική αξιοποίηση της Ιονίας Οδού

Συνάντηση συνεργασίας θα έχει την Δευτέρα στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΕΝΑΕ, ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος με τους Νομάρχες.

Παράταση για την ενίσχυση των ΜΜΕ

Η νέα ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα ενίσχυσης Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται.

Απλοποιούνται οι διαδικασίες για τις ΑΠΕ

Το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής παρουσίασε το νέο νομοσχέδιο το οποίο απλοποιεί και ορθολογικοποιεί την σχετική.

Τα σχέδια νόμου για την οικονομία

Παρουσιάστηκε το σχέδιο νόμου για την ρύθμιση των οφειλών των επιχειρήσεων και επαγγελματιών προς τα πιστωτικά ιδρύματα Στο σχέδιο νόμου για τη.

Πάγωμα των κινητοποιήσεων έως τις 20 Δεκεμβρίου αποφάσισαν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι

Πάγωμα των κινητοποιήσεων, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, αποφάσισαν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι, σε ένδειξη καλής θέλησης αλλά και στο πλαίσιο.

ΟΑΕΕ: Δώρο Χριστουγέννων και Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους συνταξιούχους

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει το Δώρο Χριστουγέννων στις 6-12-2009 και τη Σύνταξη Ιανουαρίου στις 4-1-2010. Η Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση.

Επιστολή του Προέδρου της ΕΝΑΕ στον Ραγκούση σχετικά με τις προσλήψεις

Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ιωάννη Ραγκούση απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος.

Ανακοινώθηκαν οι νέοι Περιφερειάρχες

Μετά από πολλές συζητήσεις και περισσότερους από δύο μήνες από τις εκλογές, διορίσθηκαν σήμερα οι νέοι Γενικοί Γραμματείς των δεκατριών.

Ασφυκτικές πιέσεις στην οικονομία

Η κυβέρνηση θα λάβει πρόσθετα μέτρα εάν χρειαστεί το 2010, για να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα και τις πιέσεις στα spreads των ελληνικών ομολόγων,.

Έκκληση της ΕΝΑΕ προς την Υπουργό Κατερίνα Μπατζελή

Επιστολή στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος παρουσιάζοντας τα.

Κατερίνα Μπατζελή «Εντός του 2009 θα δοθούν οι επιδοτήσεις»

Την δέσμευσή της ότι θα δοθούν οι επιδοτήσεις εντός του 2009, έδωσε από το βήμα της βουλής η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα.

Υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας

H Fitch Ratings ανακοίνωσε σήμερα ότι υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε BBB+ από A-, με προοπτικές αρνητικές. Είναι η πρώτη φορά τα.

Πόσο «δεξιός» είναι άραγε ο Σαμαράς;

Άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντάρα Όλοι εμείς , μια πολύ μεγάλη ομάδα επαγγελματιών και ακαδημαικών, που συμπλεύσαμε και συνεργαστήκαμε ενεργά με τη.

ΑΚΕΠ: Το νόημα του Δεκέμβρη

Η αυθόρμητη εξέγερση της νεολαίας και του λαού τον περασμένο Δεκέμβρη έδειξε πως, οι αντικειμενικές και οι υποκειμενικές αιτίες, που θα οδηγήσουν.

Εκδήλωση-συζήτηση για την Εκπαιδευτική πολιτική

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος / αντιτετράδια της εκπαίδευσης διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα τις κυρίαρχες κατευθύνσεις της εκπαιδευτικής.

Σήμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο, να είσαι νέος αγρότης

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών Ο μόνος θεσμοθετημένος με νόμο της Ελληνικής Βουλής (Ν.3147/2003) φορέας για τους Νέους Αγρότες εκφράζει την.

«Κλείδωσε» η διοικητική μεταρρύθμιση σύμφωνα με τον Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση για το θέμα της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης είχε χθες το Δ. Σ. της ΕΝΑΕ όπου συμμετείχε και.

Συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο

Με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Αγροτών συναντήθηκε χθες η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η Υπουργός.

Χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις η συνάντηση της ΠΑΣΕ με την Τίνα Μπιρμπίλη

Χωρίς Λουκά Κατσαρό και Ηλία Βλαχογιάννη και με… απρόσκλητους η συνάντηση με την Υπουργό Συνάντηση με την Υπουργό Περιβάλλοντος,.

Οι δράσεις του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας παρουσιάστηκαν σε Ημερίδα της ΚΕΔΚΕ

Σε ημερίδα της ΚΕΔΚΕ με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας» που έγινε στο πλαίσιο της 7ης Έκθεσης POLIS 2009, μίλησε ως.

Μείωση της αγοράς αυτοκινήτου κατά 20% από τις αρχές του έτους

Ένα χρόνο μετά την απότομη εδραίωση της οικονομικής κρίσης στην αγορά αυτοκινήτου, το Νοέμβριο του 2008, οι συνέπειες στον κλάδο αυτό συνεχίζουν να.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης