Ελλάδα | trikalanews.gr

Ελλάδα

Με υπογραφή Σουφλία η απόσυρση οχημάτων και Περιβαλλοντικά τέλη κυκλοφορίας

Δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την οδική κυκλοφορία ανακοίνωσε χθες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, τα ...

Προσλήψεις …συγγενών εκτός ΑΣΕΠ στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων

Τι καταγγέλλουν 29 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και ο Τρικαλινός Χρήστος Χάϊδος Με ερώτηση που υπογράφουν 29 Βουλευτές του ΠαΣοΚ, μεταξύ ...

Αυστηροί κανόνες διαφάνειας στα Νοσοκομεία, τους ΟΤΑ και τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Φορέων Γενικής κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών ...

Οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. επιτίθενται…

Στην προσφυγή τους, οι άνθρωποι αυτοί που δεν ξέρω αν είναι λίγοι ή πολλοί, ξέρω όμως ότι εκφράζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, υποστηρίζουν ότι η απαγόρευση του ...

Σε σοβαρή κατάσταση Έλληνας που μολύνθηκε με τον ιό της νέας γρίπης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου του ΕΣΥ νοσηλεύεται 33χρονος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό της νέας γρίπης. Σοβαρή χαρακτηρίζεται η.

Αίτημα της ΕΝΑΕ για συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση του ιού της νέας γρίπης

Επιστολή στον Υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος δηλώνοντας την πρόθεση της ΕΝΑΕ και των Ν. Α. στο να.

Ανησυχία της ΕΝΑΕ για μελέτες που καταρτίζονται για έργα του ΕΣΠΑ

Επιστολή στους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και ΠΕΧΩΔΕ απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος ζητώντας της επίσπευση των.

Ζητούν αναγνώριση της εργασιακής τους προσφοράς

Ξεκίνησε σήμερα 48ωρη απεργία από τους συμβασιούχους των προγραμμάτων «stage» του ΟΑΕΔ Σε πανελλαδική 48ωρη αποχή από την εργασία τους στις υπηρεσίες.

Αστυνομικό θρίλερ στα Γρεβενά

Με μια ανεπάντεχη αποκάλυψη εξιχνιάστηκε η υπόθεση εξαφάνισης 57χρονου στο Δοτσικό Γρεβενών. Με μια ανεπάντεχη αποκάλυψη εξιχνιάστηκε η υπόθεση.

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Εποπτείας Τραπεζών με τη συμμετοχή του Νίκου Λέγκα

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εποπτείας για την ενίσχυση της ρευστότητας της Οικονομίας συμμετείχε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

Η ΔΕΗ διευκρινίζει το πρόγραμμα επενδύσεων και τον ενεργειακό σχεδιασμό της

Διευκρινίσεις της επιχείρησης σχετικά με καθυστερήσεις και αναφορά στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην υλοποίηση του αναπτυξιακού.

Μην δολοφονείτε τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο και μην υποτιμάτε την Ελληνική Περιφέρεια

Την Παρασκευή 17/07/09 το δίκτυο για τη δημόσια συγκοινωνία και τη βιώσιμη κινητικότητα «ΕΠΙΒΑΤΗΣ» έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανοικτή.

Υπαγωγή των αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων στο νέο πρόγραμμα για τις επιχειρήσεις

Τι ανέφερε ο Τρικαλινός Υφυπουργός Νίκος Λέγκας σε συνάντηση με το Προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ Το Προεδρείο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Η Ελλάδα δεν θέλει τα φωτοβολταϊκά

Απόφαση κόλαφος για το μέλλον των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων που είναι σε πλήρη.

Παρέμβαση της ΕΝΑΕ για απλήρωτους Ιατρούς

Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος στους Υπουργούς Οικονομικών και Μεταφορών ζητώντας την άμεση αποπληρωμή των οφειλών στους.

Μέτρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς στις Φυλακές

Δέσμη μέτρων για την καταπολέμηση της διαφθοράς στα σωφρονιστικά καταστήματα ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας.  Όπως.

Δεν …ξέχασε το ΠΑΣΟΚ τις προσλήψεις επί Υπουργίας Σωτήρη Χατζηγάκη

Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης και Ντίνος Ρόβλιας, επανέρχονται με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια και ζητούν.

Συνάντηση Ολυμπιονικών με τον Νίκο Λέγκα

Συνάντηση με την Επιτροπή Ελλήνων Ολυμπιονικών είχε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Λέγκας. Σκοπός της συνάντησης ήταν να.

Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης για τους καπνοπαραγωγούς με υπογραφή από τον Σ. Χατζηγάκη

Την οικονομική στήριξη των γεωργών που θέλουν να συμμετάσχουν στο Εθνικό Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης για την παραγωγή καπνού περιλαμβάνει.

Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τη βλακεία.

Το ότι «κανένας δεν μπορεί να νικήσει τη βλακεία» είναι κάτι σαν ρητό Ευρωπαίου διανοητή που αυτή τη στιγμή δεν τον θυμάμαι. Άρθρο του Δημήτρη.

Σε διαθεσιμότητα και ο Αρχιφύλακας των Φυλακών Αλικαρνασσού κ Κουγιουμτζάκης

Σε διαθεσιμότητα ο αρχιφύλακας των φυλακών Αλικαρνασσού κ Μανώλης Κουγιουμτζάκης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μεταγωγής του Παναγιώτη.

Πράσινο φως για τα φρουτάκια στην Ελλάδα απο το Συμβούλιο της Επικρατείας

Αντίθετη στη Συνθήκη της Ίδρυσης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας είναι η γενική απαγόρευση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τα γνωστά «φρουτάκια», που.

Τεράστια ποσά από τους φορολογούμενους πολίτες σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ

Αντιδημοκρατικές πρακτικές από την Διοίκηση της ΕΡΤ και τον Πρόεδρό της κ. Παναγόπουλο με εκδικητικές απολύσεις και λογικές δύο μέτρων και δύο.

Αλλάζει ο τρόπος αποπληρωμής προγραμμάτων του ΟΑΕΔ

Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις θα αποπληρώνονται από φέτος (προγράμματα 2009) τα προγράμματα ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης του Οργανισμού.

Από σήμερα ξεκινούν οι αποζημιώσεις σε αγρότες για ζημιές στις καλλιέργειές τους

Σήμερα θα καταβληθούν στους δικαιούχους παραγωγούς αποζημιώσεις συνολικού ύψους ¤14.812.980 για ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από τον.

Δημοπρασίες κατασχεμένων Ι.Χ. και για ιδιώτες

Έκρηξη των κατασχέσεων προβλέπουν στελέχη της αγορά αυτοκινήτου καθώς περισσότερες από 1.500 επιχειρήσεις του κλάδου δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής των Αγροτικών Φυλακών Αγιάς Χανίων για τη μεταγωγή του Βλαστού

Σε διαθεσιμότητα λόγω «ιδιαίτερου ενδιαφέροντος» για την μεταγωγή του Π. Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων Με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης.

Ανταμώνει στην Κατερίνη η νεολαία των Ποντίων

Στις 10, 11 και 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη, η 5η Πανελλήνια συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Το.

Εγκύκλιος Νίκου Λέγκα για την κατάρτιση του προϋπολογισμού

Εγκύκλιο για την κατάρτιση και υποβολή του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2010, των Νομικών Προσώπων απέστειλε ο Υφυπουργός Οικονομίας και.

Με υπογραφή Σουφλιά τα φωτοβολταϊκά στις στέγες

Πράσινο φως για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών έως 10 ΚW στις ταράτσες και τις στέγες των κτιρίων αλλά και σε οικόπεδα δόθηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Στις 6.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης