Ελλάδα | trikalanews.gr

Ελλάδα

Στα 380 ευρώ η κατώτερη σύνταξη του ΟΓΑ από την 1η Ιουλίου

Αυξάνεται και ο συντελεστής επιστροφής ΦΠΑ για αγροκτηνοτροφικά προϊόντα Την αύξηση του συντελεστή επιστροφής ΦΠΑ για τα προϊόντα φυτικής και ...

Γυναίκες Κρατούμενες των Φυλακών Θηβών ζητούν βιβλία

Με επιστολή δημοσιοποιείται ένα ανθρώπινο αίτημα με το οποίο μπορεί να βελτιωθούν στο ελάχιστο, οι συνθήκες κράτησης στις Γυναικείες φυλακές του ...

Νέα αναβολή στην επιβολή φόρου υπεραξίας στις συναλλαγές των μετοχών

Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε σήμερα ότι αναβάλλεται περαιτέρω η επιβολή του φόρου υπεραξίας στις συναλλαγές μετοχών, που ...

«Ιερές» αντιδράσεις για την φορολόγηση ακινήτων της Εκκλησίας

Την έντονη αντίδραση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ), προκαλεί η αύξηση της φορολόγησης της εκκλησιαστικής περιουσίας. Οι Ιεράρχες εκφράζουν την ...

Απονομή του Χρυσού Μεταλλίου της Βουλής στον Γ.Γ. του ΟΗΕ

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο απευθύνθηκε το πρωί ο Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-Μουν, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα. Μίλησε για τις προκλήσεις που.

Συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΝΑΕ με την Υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου

Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου είχε σήμερα το μεσημέρι το Προεδρείο της ΕΝΑΕ και οι.

Υπόσχεση της Κυβέρνησης για διαφάνεια στο πολιτικό χρήμα

Την εξυγίανση και εξασφάλιση διαφάνειας στο πολιτικό χρήμα υποσχέθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, από το βήμα της Βουλής,.

Επέμβαση του Υπουργείου Υποδομών για την μείωση των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων

Η βελτίωση των πεζοδρομίων και το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στις μεγάλες πόλεις και το βασικό οδικό.

Ο Λευτέρης Οικονόμου νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Λευτέρης Οικονόμου ορίστηκε νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το μεσημέρι το ΚΥΣΕΑ. Ο κ. Οικονόμου ήταν.

Πρόσληψη στο Δημόσιο των εργαζομένων με stage μόνο με ΑΣΕΠ

Ξεκάθαρη θέση του Υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου παρά την πανελλαδική κινητοποίηση των εργαζομένων Την απόφαση της κυβέρνησης για την.

Στο 16% η διείσδυση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα

Στα τέλη του τρίτου τριμήνου του 2009, το ποσοστό των Ελλήνων πολιτών που έχουν ευρυζωνική σύνδεση στο όνομά τους έφτασε στο 16%, ανακοίνωσε την Τρίτη.

Αίτημα του ΤΕΕ για αναστολή του συνόλου των αλλαγών στον Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό

Την αναστολή στο σύνολό τους των αλλαγών στον Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό του 1985, και όχι μόνο της «τακτοποίησης» των κλειστών ημιυπαίθριων και.

Στους δρόμους οι νταλίκες για ένδειξη διαμαρτυρίας στην απεργία των λιμενεργατών

Αποκλεισμένο από νταλίκες και τους ιδιοκτήτες οδηγούς τους παραμένει από νωρίς το μεσημέρι το κτίριο του παλαιού υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας,.

Παρατείνεται το πρόγραμμα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Παρατείνεται το πρόγραμμα ενίσχυσης Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας έως 16 Νοεμβρίου και προστίθενται και 6 επιπλέον επιλέξιμες.

Πανδημική η έξαρση της νέας γρίπης για 1,5 μήνα σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Πανδημίας

Στα 2 εκ. οι Έλληνες που ενδέχεται να νοσήσουν Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Έλληνες ενδέχεται να νοσήσουν από τον ιό της νέας γρίπης το προσεχές.

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για προσλήψεις στο Δημόσιο

Εκδόθηκαν και καταχωρήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και αποστέλλονται για ανάρτηση στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας τα.

Κατά της κατάργησης της Αγροφυλακής τάσσεται η ΕΝΑΕ

Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Ελληνικής Αγροφυλακής είχε σήμερα το πρωί το Προεδρείο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Παράταση στη διάταξη για τα γαλακτοκομικά

Με αγορανομική διάταξη (για 4η φορά) ορίζεται νέα προθεσμία έως 31/12/09 αντί 31-10-09 προκειμένου να διευκολυνθεί η απορρόφηση γαλακτοκομικών, επί της.

Ικανοποίηση της ΠΕΔΜΕΔΕ από την συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών

Για «εξαιρετικά θετικό κλίμα» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΕΔΜΕΔΕ για την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Στις 8 έφθασαν οι νεκρές αρκούδες στην Εγνατία Οδό

Ακόμη ένα αρκουδάκι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα σε κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού. Αυτή την φορά στο οδικό δίκτυο Κοζάνη – Φλώρινα. Ήταν η.

Αναγκαία η διασφάλιση της προσβασιμότητας του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος στα ΑμΕΑ

Τις προτάσεις της και τα βασικά αιτήματα του εθνικού αναπηρικού κινήματος για την άρση των πάσης φύσεων εμποδίων του φυσικού και δομημένου.

Αλλάζει το σύστημα προσλήψεων προσωπικού στην Βουλή και μπαίνει ΑΣΕΠ

Αλλαγές στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού στη Βουλή, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Σώματος, Φίλιππος Πετσάλνικος, ύστερα από τα «ερωτηματικά που.

Δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για κοινωνική ενσωμάτωση των μεταναστών

Την αποφασιστικότητά του να προωθήσει μέτρα για την ένταξη και την κοινωνική συμμετοχή των μεταναστών εξέφρασε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, από.

Μετά από 35 χρόνια μειωμένος ο κρατικός προϋπολογισμός

Ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος θα καταθέσει αύριο στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, για επεξεργασία, το Σχέδιο Προϋπολογισμού.

Αίτημα της ΕΣΕΕ για έκτακτη σύγκλιση σύσκεψης

Παραλύει η οικονομία της χώρας από την εξαγγελία απεργίας των λιμενεργατών Σε απόγνωση βρίσκεται ο εμπορικός κόσμος της χώρας και σε επιστολή της.

Χορήγηση επιδόματος αλληλλεγύης έως 1.300 ευρώ αποφάσισε η κυβέρνηση

Περίπου 2,5 εκατομμύρια πολίτες εκτιμάται ότι δικαιούνται το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, τη χορήγηση του οποίου ενέκρινε την Τρίτη το Υπουργικό.

Σύστημα Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών στο ΙΚΑ

Για διαφάνεια στην συνταγογράφηση από το 2010 και για να εισπραχθούν οφειλές προς το Ίδρυμα Με στόχο να βάλει «φρένο» στην αλόγιστη συνταγογράφηση,.

Καταργείται το μέτρο της απόσυρσης

Την άμεση κατάργηση, από σήμερα, του μέτρου της απόσυρσης των ΙΧ αυτοκινήτων ανακοίνωσαν οι υπουργοί Οικονομικών και Περιβάλλοντος κρίνοντας ότι.

Ανακοίνωση της «Δημοκρατικής Αναγέννησης» για την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου

Τα Σκοπιανά ΜΜΕ (βλ. ρεπορτάζ Μανώλη Γαλάνη, Πρώτο Θέμα 1/11/09), εντόπισαν στον δικτυακό ιστότοπο του Έλληνα Πρωθυπουργού πρότασή τους στους.

Έκτακτες εθνικές ενισχύσεις 15000 ευρώ στους αγρότες

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να επιτρέψει την χορήγηση έκτακτων εθνικών ενισχύσεων στους αγρότες, έως 15.000 ευρώ, θα διευκολύνει τους.

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης