Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκ και δέος στον Έβρο με τη σφαγή μάνας και των δύο ανήλικων κοριτσιών της

   Συγκλονίζει η υπόθεση σφαγής μίας μάνας και των δύο ανήλικων κοριτσιών της που βρέθηκαν με κομμένους λαιμούς εχθές το μεσημέρι στην παρόχθια περιοχή του Πραγγίου Έβρου, από έναν αγρότη που εκείνη την στιγμή ακολουθούσε τον αγροτικό δρόμο για να φτάσει στο χωράφι του.

   Τα κοριτσάκια που ήταν ηλικίας από 12-15 το ένα και 17-20 το άλλο, ήταν δίπλα-δίπλα, δεμένες πισθάγκωνα, τοποθετημένες στα γόνατα να κοιτούν προς την ίδια πλευρά και με μόνα τραύματα, δύο βαθιά και θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στους λαιμούς τους.

   10 μέτρα πιο μακριά βρέθηκε η μητέρα τους η οποία είχε ακριβώς την ίδια μοίρα με τις κόρες της αφού πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

   Η καταγωγή τους εικάζεται πως είναι αφρασιατικής καταγωγής, είτε από την Βόρεια Αφρική είτε από την Μέση Ανατολή ενώ δεν υπήρχαν ίχνη που να υποδηλώνουν ότι ήταν επίθεση με σεξουαλικά κίνητρα κάτι που θα φανεί και στη νεκροψία-νεκροτομή.

   Επιπλέον, φαίνεται ότι δεν ήταν καν επίθεση για ληστεία αφού η μητέρα έφερε ανέγγιχτα κάποια χρυσά δαχτυλίδια και αλυσίδες στον λαιμό της.

   Βρέθηκαν επίσης και 2 μαχαίρια σε κοντινή απόσταση που θα εξεταστούν μήπως βρεθεί γενετικό υλικό των δραστών που θα οδηγήσει στον εντοπισμό τους.

   Επιπροσθέτως, από την αυτοψία, ο ιατροδικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι τρεις γυναίκες ήταν νεκρές πιθανόν 3-4 ημέρες πριν ανακαλυφθούν, κάτι που επίσης θα γίνει πιο ξεκάθαρο μετά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής.

   Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των Αρχών η εκτίμηση τους είναι πως πρόκειται για τελετουργική  εκτέλεση μουσουλμανικού τύπου πιθανώς από παράτυπους μετανάστες οι οποίοι τυχαίνει να περνάνε από τη συγκεκριμένη περιοχή καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν πάλη, συμπλοκή ή σεξουαλικά κίνητρα, οδηγώντας στη εξαγωγή του συγκεκριμένου συμπεράσματος.

    Σημειώνεται πως και άλλες φορές έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές θάνατοι μεταναστών από διάφορες βίαιες αιτίες όμως πρώτη φορά εντοπίστηκε περιστατικό με τελετουργικό εκτέλεσης που να παραπέμπει μάλιστα σε μουσουλμανικού τύπου εκτελέσεις.

   Τέλος, είναι μία υπόθεση που έχει συνταράξει για την αγριότητά της την περιοχή και οι Αρχές την ερευνούν με πολύ προσοχή και σοβαρότητα και λόγω των χαρακτηριστικών των θυμάτων αλλά κυρίως για τον απρόσμενο και βάναυσο τρόπο που έχασαν την ζωή τους τα θύματα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή