Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκλονίζει άγριο έγκλημα στην Κρήτη-60χρονος μαχαίρωσε 50 φορές τη νύφη του

    Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί με έναν 60χρονο ο οποίος μαχαίρωσε 50 φορές την νύφη του.

    Συγκεκριμένα, ο δράστης ζούσε μόνος του και δεν ήταν παντρεμένος ενώ είχε απασχολήσει τις αρχές και παλιότερα για ναρκωτικά, κλοπές και βιαιοπραγίες.

   Τον φιλοξενούσε η κόρη του αδερφού του που τον λυπήθηκε επειδή δεν είχε που να μείνει.

    Εκείνος όμως άρχισε να έχει αλλόκοτη συμπεριφορά καθώς έπινε, μεθούσε και κάπνιζε χασίς μέσα στο σπίτι της ανηψιάς του η οποία είχε και δύο μικρά παιδιά οπότε του ζήτησε να φύγει από το σπίτι δίνοντάς του και κάποια χρήματα και το μηχανάκι της.

    Ο δράστης θεώρησε πως υπεύθυνη για αυτήν την απόφαση της ανηψιάς του ήταν η μητέρα της και πρώην σύζυγος του αδερφού του.

    Έτσι, παρακολουθώντας την 53χρονη νύφη του όταν πήγε να ανοίξει το μαγαζί, διαπληκτίστηκε μαζί της λέγοντας λίγα πράγματα όπως φαίνεται και από τις κάμερες ασφαλείας όπου τότε έβγαλε ένα μαχαίρι και ορμώντας πάνω της  τη μαχαίρωσε 50 φορές χωρίς κανένα δισταγμό.

   Η 53χρονη αιμόφυρτη έπεσε κάτω όπου και άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή.

   Αμέσως μετά, ο 60χρονος επιβιβάστηκε στο μηχανάκι της ανιψιάς του και κόρης του θύματος και διέφυγε προς το πατρικό του σπίτι όπου πρόλαβε να αλλάξει μόνο το ματωμένο του παντελόνι.

   Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν αμέσως και τον συνέλαβαν και μαζί κατέσχεσαν τα ματωμένα του ρούχα και το όργανο της δολοφονίας που δεν έχει προλάβει να ξεφορτωθεί.

    Ο δράστης τέλος, έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Ηρακλείου όπου ανακρίνεται και μόλις σχηματισθεί η σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή