Το πρώτο ραντεβού της νέας αγωνιστικής περιόδου έγινε τη Δευτέρα 18 Αυγούστου για τον ΑΟΤ BC, με τους παίκτες να περνούν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να συμμετέχουν σε πρώτη ανεπίσημη σύναξη γνωριμίας σε καφέ της Ασκληπιού.
Οι προπονήσεις ξεκινούν σήμερα, με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας να πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας, καθώς στο Κατσιμήδειο συνεχίζονται εργασίες.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:
«Οι ορθοπαιδικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον ιατρό της ομάδας, Αθανάσιο Κουτή. Οι καρδιολογικές εξετάσεις έγιναν από τους διακεκριμένους ιατρούς Τσιαμπαλή Αθανάσιο και Χατζηϊωαννίδη Βασίλη.»
Το πρώτο ομαδικό κάλεσμα έγινε σε χαλαρό κλίμα, με παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση να ανταλλάσσουν απόψεις και προσδοκίες για τη σεζόν που έρχεται.
«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων έχει ήδη ξεκινήσει – και όλοι ανυπομονούμε για όσα έρχονται», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ενημερωτικό του συλλόγου.
