Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουνίου η 2η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων, με τη συμμετοχή δεκάδων μελών και φίλων του συλλόγου. Η δράση έλαβε χώρα στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και είχε ως στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του συλλόγου.
Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την κοινωνική ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που διακρίνει τα μέλη του Συλλόγου. Ανάμεσά τους και πολλοί φίλοι του Συλλόγου , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά ζωής.
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν , καθώς και το προσωπικό του Νοσοκομείου για την πολύτιμη συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.
Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου αποτελεί ένα σημαντικό αποθεματικό ζωής για τα μέλη και τις οικογένειές τους, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Γι’ αυτό και τέτοιες πρωτοβουλίες αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, προβάλλοντας τον αθλητισμό όχι μόνο ως σωματική δραστηριότητα, αλλά και ως κοινωνικό παράδειγμα προσφοράς.
Η διοίκηση του Συλλόγου δεσμεύεται να συνεχίσει με ανάλογες δράσεις στο μέλλον και καλεί όλους τους πολίτες να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, συμβάλλοντας στη στήριξη του συνανθρώπου.






