Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Θεαματική η εκδήλωση «Voices» του TED club Trikala

Μία μοναδική βραδιά, αφιερωμένη στους νέους και τους εφήβους διοργάνωσε το πρώτο TED club Trikala. 

Η εκδήλωση μας γέμισε εικόνες, συναισθήματα και μας χάρισε στιγμές που θα τις συζητάμε για καιρό.

 Οι 13 έφηβοι μίλησαν με φυσικότητα στα Αγγλικά, προσεγγίζοντας θέματα όπως ο σεβασμός, η υπευθυνότητα, η διαχείριση του χρόνου αλλά και θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη και οι συνέπειές της, η Τέχνη και η Θετική στάση απέναντι στη ζωή. Δεν έλειψαν οι χιουμοριστικοί λόγοι όπως εκείνος για την «Ὑπερδύναμη της Ελληνίδας Μάνας» που καθήλωσε το κοινό με την ειλικρίνεια του και τα ολοζώντανα παραδείγματα. Καμαρώσαμε τα παιδιά για την φυσικότητα και την έκφραση τους επάνω στη σκηνή και νιώσαμε τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση τους.

Ο ψυχολόγος Ανδρέας Κολίσογλου μίλησε για την αυτοεκτίμηση και ως άνθρωπος με κινητικές δυσκολίες προσέγγισε το σημαντικό θέμα της πρόσβασης στους δημόσιους χώρους. 

Η Dance space – Μαρία Γαδετσάκη πλαισίωσαν τη βραδιά με τη χορογραφία τους για την ελευθερία του λόγου και της σκέψης, ενώ η Ελένη Ποζιού και το ποιήμα της «Καθὠς ενηλικιώνομαι» συγκίνησε το κοινό με την εξαιρετική απαγγελία έξι μαθητών. Στο φινάλε της εκδήλωσης, το τμήμα εφήβων της Δημοτικής χορωδίας Τρικάλων, με μαέστρο την Ιωάννα Τσιλιμίγκα, ξεσήκωσε το κοινό με το «Happy» του William Pharrell! 

Οι 30 εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και φιλοξένησαν τους καλεσμένους του κατάμεστου Πνευματικού Κέντρου με τον καλύτερο τρόπο, για αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Το TED club Trikala  που για φέτος είχε θέμα «VOICES» έδωσε πράγματι την ευκαιρία στα παιδιά να εκφράσουν την ηχηρή φωνή τους, να συμμετέχουν σε ένα ταξίδι που τους γέμισε στιγμές κι εμπειρίες ανεκτίμητες. Ανυπομονούμε ήδη για το επόμενο…

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους Floulis photographers  και το δημιουργικό γραφείο Upmess που επιμελήθηκε τα γραφιστικά της εκδήλωσης!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή