Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Ήτανε μια φορά…» την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 9:00 μμ στη Σουίτα Art Cafe

Ξεκινάει στα Τρίκαλα, η Λέσχη Αφήγησης «Ήτανε μια φορά…»που θα γίνεται μία Τρίτη το μήνα από το Νοέμβριο 2018 μέχρι το Μάρτιο 2019.  Πρόκειται για δράση η οποία δίνει την ευκαιρία, σε όποιον επιθυμεί, να πει ή να ακούσει ιστορίες της προφορικής παράδοσης, ιστορίες που συντρόφευαν από παλιά τον άνθρωπο και έφτασαν στις μέρες μας από στόμα σε στόμα, ικανοποιώντας την ανάγκη του ανθρώπου να τις «επισκέπτεται» όταν αποζητά  το ταξίδεμά τους.  

Την Τρίτη, λοιπόν,13 Νοεμβρίου 2018, στις 9:00 το βράδυ, ξεκινάμε στη Σουίτα Art Cafe, (Στρατηγού Σαράφη 18 Τρίκαλα, Τηλ: 2431 020676) όπου θα πούμε και θα ακούσουμε ιστορίες που ταξίδευαν πολύ καιρό προτού γίνουν λόγος δικός μας.

Οι αφηγήσεις αρχίζουν μισή ώρα, σχεδόν, μετά την αναγραφόμενη ώρα προσέλευσης, προκειμένου να δηλώνονται οι συμμετοχές. 

Η διάρκεια κάθε αφήγησης καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 10 λεπτά, ενώ η διάρκεια όλων συνολικά των αφηγήσεων της βραδιάς δεν θα ξεπερνάει τη μία ώρα.

Επισημαίνεται ότι η παρουσία κάποιου στη Λέσχη Αφήγησης δεν σηματοδοτεί και την υποχρέωσή του να αφηγηθεί.  Μπορεί κανείς να έρθει μόνο για να ακούσει τις ιστορίες που θα αφηγηθούν οι άλλοι. 

Και εάν κάποια φορά κανείς δεν θελήσει να αφηγηθεί, θα πούμε «στην υγειά μας» και θα ανανεώσουμε το ραντεβού για τον επόμενο μήνα, μέχρι να έρθει η άνοιξη και να μας βγάλει και πάλι όλους έξω από τους χώρους τους κλειστούς, όπου ευχάριστα μαζευόμαστε με τα κρύα του χειμώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να υπάρξουν και επιτόπου, αλλά όποιος νωρίς το έχει αποφασίσει και θέλει να το κάνει μπορεί να επικοινωνήσει για Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο email: [email protected] και στοMessenger: Maria Katsanouli

Είσοδοςελεύθερη(μοναδική επιβάρυνσηότι παραγγείλετε).

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή