Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εκδήλωση Κέντρου Χορού Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ»

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 6μ.μ. θα γίνειη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Μάρτης μας ήρθε» από το Κέντρο Χορού Τρικκαίων «ΤΡΙΚΚΗ». Στην  εκδήλωση αυτή, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, η συνάντηση του χορού με την μουσική και το τραγούδι θα ταξιδέψει τον θεατή σε πολλά μέρη της Ελλάδας . Το πλούσιο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί  από τα χορευτικά τμήματα και την χορωδία του συλλόγου  ενώ η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής με μοναδική δεξιοτεχνία θα αποδώσει το ηχόχρωμα της κάθε περιοχής. Οι ποικίλες φορεσιές θα συμπληρώσουν το παζλ της πλούσιας μουσικοχορευτικής παράστασης και θα ξετυλίξουν την απ’ άκρο σ’  άκρο πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης αναμένεται να είναι πλούσιο καθώς 12 τμήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η ετήσια αυτή εκδήλωση ,που έγινε θεσμός, συνεχίζεται κάθε χρόνο με όλο και περισσότερο μεράκι αι αγάπη για την διάδοση όλων των πτυχών της παράδοσης, παντρεύοντας επιτυχημένα το χθες με το σήμερα. Ο λαογραφικός πλούτος, η παράδοση και ο πολιτισμός δίνουν το στίγμα τους με γνησιότητα και πιστότητα στο πνευματικό κέντρο του δήμου μας.Την διδασκαλία χορών και την επιμέλεια της παράστασης έχουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής: Βασίλης Γαλάνης και Ζελεσιάδου Έφη. Υπεύθυνος Χορωδίας ο Ντίνας Άρης.                                                                      
Η τιμή εισόδου είναι 3€ και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή