Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ στα Τρίκαλα

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεωναπό την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (Α.Ε.Δ.Ε.Π.), Εταίρος του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και αρμόδια για την περιοχή της Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του EnterpriseEuropeNetwork – Hellas και το Επιμελητήριο Τρικάλων, διοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»και «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΣΤΙΑΣΗ-ΕΚΠΑΔΕΥΣΗ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.30στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου GALLERY ART HOTEL, Π.Ο. Λάρισας – Καρδίτσας, Τρίκαλα. Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα (πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 24210 76894). 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προκήρυξης των Δράσεων «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» και «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΣΤΙΑΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», οι οποίες στοχεύουν στην ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου αυτές να ενισχύσουν τον εξοπλισμό τους, καθώς και το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους. Οι ενδιαφερόμενοι που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα μπορούν να πληροφορηθούν για τις δράσεις, όπως και να απευθύνουν ερωτήσεις, ώστε να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα πριν υποβάλλουν κάποια αίτηση.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή