Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών στο μουσικό στέκι «Ανδρομέδα» με τη Μαρία Κατσανούλη

Μαζί με το «Μάρτη» που βάζουμε στο χέρι μας για να υποδεχθούμε την άνοιξη, ήρθε η ώρα και το «Μύθι Μύθι Παραμύθι», να αποχαιρετήσει με τις ιστορίες του τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, στην τελευταία τους συνάντηση για τούτη τη (σχολική) χρονιά, την Κυριακή  3 Μαρτίου 2019,  και να ανανεώσει το ραντεβού του για το Φθινόπωρο!
 
Τα παιδιά όπως πάντα θα ακούσουν ένα μαγικό παραμύθι, θα ζωγραφίσουν κάτι από αυτό που αφουγκράστηκε η ψυχή τους παρακολουθώντας τα βήματα του ήρωα και η έκθεση των ζωγραφιών, που στήνεται επιτόπου, θα ζωντανέψει με έναν άλλο τρόπο ξανά το παραμύθι!   Λίγο πριν φύγουν, μια δεύτερη ιστορία, μικρή ετούτη τη φορά, θα τους αποχαιρετήσει και θα τους ευχηθεί «καλό αντάμωμα και πάλι!»
 
Μικρά και μεγάλα “παιδιά”, λοιπόν, μπορούν να ταξιδέψουν και τούτη τη Κυριακή σε κόσμους παράξενους με ένα μαγικό παραμύθι,  ενώ θα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο 2019.
Μέχρι τότε, το παραμύθι ας κάνει τη δουλειά του, όπως μονάχα αυτό ξέρει να κάνει!
 
Επισημαίνεται ότι για τη συγκεκριμένη δράση:
1. Η είσοδος είναι 3 ευρώ ανά άτομο.
2. Δεν είναι υποχρεωτική η κατανάλωση στο μπαρ.
3. Το σερβίρισμα διακόπτεται κατά τη διάρκεια της αφήγησης, η οποία ξεκινάει 15 λεπτά περίπου από την αναγραφόμενη ώρα προσέλευσης.
 
Πληροφορίες: Μουσική Σκηνή «Ανδρομέδα», Στρ Σαράφη 12, 1ος όροφος, Τρίκαλα, τηλ 6977580754
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή