Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Μαθητικές Εκδηλώσεις Γαλλοφωνίας 2019 στα Τρίκαλα

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων,συνεχίζοντας την παράδοση ετών, τιμά και φέτος την παγκόσμια ημέρα Γαλλοφωνίας και διοργανώνει εκδηλώσεις αφιερωμένες στη Γαλλική Γλώσσα και τον Γαλλικό Πολιτισμό. 

Μετά τον επιτυχημένοΜαραθώνιο Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία που έγινε το Σάββατο 16 Μαρτίου, με αφιέρωμα στη γαλλόφωνη ποίηση, συνεχίζουν με την καθιερωμένη μαθητική γιορτή Γαλλοφωνίας,δίνοντας και πάλι βήμα και λόγο στις μαθήτριες και τους μαθητές του νομού μας, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν ποικιλία έργων, από χορούς, τραγούδια και ποιήματα, μέχρι θεατρικά σκετσάκια και διάφορες παρουσιάσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 5:15 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του10ου Δημοτικού Σχολείου, παραπλεύρως του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου.

Ο Σύλλογος καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν στη γαλλόφωνη γιορτή και να υποστηρίξετε όλοι μαζί την προσπάθεια των μικρών και μεγαλύτερων μαθητών να μυηθούν στον θαυμαστό κόσμο του Γαλλικού Πολιτισμού και στο ιδιαίτερο ηχόχρωμα της Γαλλικής Γλώσσας, μία γλώσσα με δυναμική παρουσία και στις πέντε ηπείρους του πλανήτη μας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή