Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Με θεατρικές παραστάσεις συνεχίζεται το Μετεώρων Δωδεκάμερο μετά τα Χριστούγεννα

Δύο εξαιρετικές παραστάσεις από τη θεατρική σκηνή της Έλλης Βοζικιάδου, θα φιλοξενηθούν στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας τη 2η και 3η μέρα των Χριστουγέννων. Η είσοδος στις παραστάσεις θα είναι δωρεάν, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΜΕΡΟ».

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 το αριστούργημα του Χανς – Κρίστιαν Άντερσεν, «Το κοριστάκι με τα σπίρτα», θα ζωντανέψει στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου, από μια πλειάδα ηθοποιών, μεταφέροντας μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Στην μάντρα του Αττίκ», που παίχτηκε με επιτυχία σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας. Αθάνατες μελωδίες του πιο διαχρονικού συνθέτη του 20ου αιώνα του Κλέωνα Τριανταφυλλίδη, κατά κόσμον «Αττίκ», επαναφέρουν στην ψυχή μας χρώματα, αρώματα και συναισθήματα της προπολεμικής και μεταπολεμικής Αθήνας, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την ανεξίτηλη αξία τους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή