Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Πίτα μετά μουσικής!

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων ν. Τρικάλων εύχεται στα μέλη και τους φίλους του ένα ευτυχισμένο 2019, γεμάτο υγεία, χαμόγελα και δημιουργικότητα. Για να ξεκινήσει με το «δεξί» η νέα χρονιά, έχει γίνει πλέον θεσμός ο Σύνδεσμος Φιλολόγων να κόβει την πίτα του στα τέλη Ιανουαρίου, μια κοπή πίτας που συνοδεύεται με άφθονη μουσική.

Έτσι, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο γνώριμο και αγαπητό χώρο της Σουίτα art cafe, ο Σύνδεσμός μας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, συνοδευόμενη από όμορφα δώρα για τους τυχερούς, ανακοινώσεις για τις επικείμενες εκδηλώσεις του Συνδέσμου, καλή παρέα και φυσικά όμορφη μουσική.

Κοντά μας φέτος θα είναι δυο δεξιοτέχνες κιθαρίστες, συνθέτες όμορφων μελωδιών, πολύ γνωστοί στο Τρικαλινό -και όχι μόνο- φιλόμουσο κοινό. Πρόκειται για τους Γιάννη Τρικόπουλο και Σαράντη Μούτο, οι οποίοι προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς να μας κρατήσουν συντροφιά με γνωστά τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αδημονούμε να τους απολαύσουμε.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου λοιπόν, στις 7 το απόγευμα, σας περιμένουμε όλους και όλες, φιλολόγους και φίλους του Συνδέσμου μας, σε μία όμορφη βραδιά.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή