Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συνεδρίαση του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών

   Αναμένεται η υλοποίηση ανοιχτής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε  με σκοπό την συζήτηση και ανάλυση θεμάτων που αφορούν τα συμφέροντα των επαγγελματιών λογιστών φοροτεχνικών. 

Συγκεκριμένα:

     Στα Τρίκαλα την 7η Σεπτεμβρίου του 2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών «Π. Ο. Φ. Ε. Ε.». 

    Στα πλαίσια της πολιτικής της Διοίκησης της Ομοσπονδίας να βρίσκεται κοντά στις Ενώσεις Μέλη της, το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στην πόλη μας σε ανοιχτή συνεδρίαση. 

  Η Ομοσπονδία έχει στην δύναμη της 49 Ενώσεις ανά την επικράτεια καλύπτοντας έτσι γεωγραφικά το σύνολο των Ενώσεων των λογιστών – φοροτεχνικών της χώρας. Η ομοσπονδία έχει ως αποκλειστικό μέλημα της την προστασία των συμφερόντων του επαγγελματία λογιστή φοροτεχνικού.

  Θα συζητηθούν θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως αυτά έχουν ορισθεί από το προεδρείο. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση για θέματα που αφορούν το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού.

  Θα παραστούν οι Πρόεδροι και Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Νομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η συνεδρίαση έχει ορισθεί να ξεκινήσει στις 14:00 μμ.  

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή