Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DEREE- The American College of Greece

1ος Σταθμός η πόλη των Τρικάλων
 
Τις καθιερωμένες ενημερωτικές εκδηλώσεις του σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί και φέτος το DereeThe American College of Greece, με πρώτο σταθμό την πόλη των Τρικάλων!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Έρευνας– Μουσείο Τσιτσάνη, Καρδίτσης 1, στις 18:00, και απευθύνεται στους νέους που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε υψηλού επιπέδου σπουδές, και τους γονείς τους.

Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι σύμβουλοι εγγραφών, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι, οι οποίοι θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree:
 

  • Τα 26 καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχία με διπλή πιστοποίηση (NECHE, OU): ναυτιλιακά, τουρισμός, επικοινωνία, ψυχολογία, πληροφορική και σχεδιασμός δικτύων, περιβαλλοντικές επιστήμες, γραφιστική, διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, κ.ά.
     
  • Τις υποτροφίες και το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης ύψους 4,3 εκατ. ευρώ για το 2018-19.
     
  • Τις ευκαιρίες για σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια όλου του κόσμου, μέσω του προγράμματος Study Abroad, αλλά και τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολυεθνικές εταιρείες-κολοσσούς που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Στην επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του Deree συμβάλλει και το εκτεταμένο δίκτυο των αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, οι οποίοι ανέρχονται σε 54.000 μέλη που εργάζονται σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.
     
  • Τη δυνατότητα φοίτησης στο Deree παράλληλα με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση (ένα πρόγραμμα 6-7 μαθημάτων συγκεκριμένου πεδίου) από τις 44 που διαθέτει το Κολλέγιο.
     
  • Τη νέα υπερσύγχρονη Αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών (Simulated Trading Room), μοναδική στο είδος της στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, η οποία θα προσφέρει στους φοιτητές με ένα ακόμα κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. 
     
  • Τα πολύπλευρα ερεθίσματα και την απόκτηση soft skills που προσφέρει η συμμετοχή στις φοιτητικές κοινότητες, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό, όλα βασικά στοιχεία της συνολικής εμπειρίας σπουδών στο Deree.
     
  • Το διεθνές περιβάλλον σπουδών με περισσότερους από 3.500 φοιτητές από 72 χώρες που διδάσκονται σύμφωνα με το, παγκοσμίως αναγνωρισμένο, αμερικανικό μοντέλο σπουδών, ένα σύστημα που καλλιεργεί ολόπλευρα την προσωπικότητα κάθε φοιτητή.

 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.acg.edu/trikala

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 26 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business and Economics, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 6 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.
 
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 143 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το γυμνάσιο, λύκειο και IB Pierce, το Deree – που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή