Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καινοτομική συνεργασία Δήμου Τρικκαίων – Vodafone

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala ΑΕ και η Vodafone, επενδύουν στο μέλλον και στη νέα γενιά. Ιδρύουν το GiSeMi, τον κόμβο καινοτομίας των Τρικάλων. Η επίσημη έναρξη πραγματοποιείται την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στις 10:00π.μ., στον χώρο του κέντρου, επί της οδού Βαλκάνου 6 (πρώην κτήριο ΔΕΚΑ), στην περιοχή του Αγίου Οικουμενίου.

Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί με τον διαγωνισμό Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone business». Πρόκειται για διαδικασία κατάθεσης προτάσεων που υλοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα και η οποία ολοκληρώνεται στις 18 Απριλίου. Την ημέρα εκείνη, όμως, ανοίγει ένας νέος κύκλος στη νεανική επιχειρηματικότητα και στις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων, με την e-trikalaκαι τη Vodafone. Είναι ο κύκλος της υποδοχής νέων ιδεών, της στήριξής τους σε επίπεδα διοικητικό και τεχνολογικό, και της προώθησής τους σε θέματα

  1. Smart Cities
  2. Internet of Things
  3. Smart Agriculture

 
Δήμος Τρικκαίων & η e-Trikala A.E. με τον κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB και τον διαγωνισμό Trikala  Innovation Challenge, βοηθούν την επιχειρηματικότητα και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων.

Η διαδικασία της έναρξης περιλαμβάνει χαιρετισμούς, ομιλίες, παρουσίαση των υποβληθεισών προτάσεων και αξιολόγησή τους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή