Ελλάδα

Για την Γιούλα Κανούτα: « Ένα μυστικό για σένα… αρχηγέ μας !!!»

Οι φίλες και συνοδοιπόροι της Γιούλας στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, δραστήριο μέλος του οποίου ήταν η εκλιπούσα έγραψαν

2 Apr 2021

Στην μνήμη της αξέχαστης Γιούλας που έφυγε πριν από λίγο καιρό

Οι φίλες και συνοδοιπόροι της Γιούλας στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, δραστήριο μέλος του οποίου ήταν η εκλιπούσα έγραψαν γι’ αυτήν:

Ήταν κάποτε ένας . Μετά έγιναν δύο και ύστερα έγιναν πολλοί. Ο Οδηγισμός έγινε μια μεγάλη συντροφιά. Και έπειτα ήρθες εσύ… αρχηγέ Γιούλα. Ήσουν μια μεγάλη αγκαλιά για όλους. Μια ζεστή φωλιά για τα μικρά παιδιά, που σαν αληθινά “πουλάκια” έτρεχαν να κρυφτούν στις ζεστές “ φτερούγες” σου.

Βλέπαμε μπροστά μας μια αρχηγό άξια, δυναμική, υπεύθυνη. Η λέξη ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ αποκτούσε στο πρόσωπό σου μια αξία μοναδική.

Ερχόσουν στην ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό. Μας έφερνες το γέλιο και τη ζωντάνια με την ακομπλεξάριστη συμπεριφορά σου. Μας έδινες το πάτημα να είμαστε, κι εμείς …ο εαυτός μας. Ντόμπρα, αδιαπραγμάτευτα δίκαιη και ταυτόχρονα τρυφερή. Έτσι σε ξέραμε και Έτσι σε αγαπήσαμε.

Ζήσαμε μαζί την περιπέτεια στη φύση, στα βουνά ,στις θάλασσες, στις κατασκηνώσεις ,στις εκπαιδεύσεις. “Στιγμές χαράς… γύρω από τον κύκλο της πυράς” όπως λέει και ένα οδηγικό τραγούδι. Γύρω από μια αναμμένη φωτιά, στην αγκαλιά του δάσους, χτίσαμε μαζί σου τα όνειρά μας για ένα δίκαιο κόσμο. Δεν τα κάναμε όλα σωστά, όμως οι προθέσεις μας ήταν μέσα από την καρδιά.

Φύγαμε και έφυγες από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού μετά από πολλά χρόνια προσφοράς. Η συμμετοχή σου όμως σε άλλες οργανώσεις, συλλόγους και στους εθελοντές του δήμου ήταν παντού και πάντα εμφανής. Εμάς όμως δε μας ξέχασες ποτέ. Μας στήριζες, μας νοιαζόσουν. Μας έστελνες την καλημέρα σου μέσα από τα social.

Όλα έγιναν αναμνήσεις . Εσύ όμως θα γίνεις η πιο ζωντανή από όλες…..γιατί θα ζεις βαθιά στην καρδιά μας.

Το μαντήλι μας και το τριφύλλι μας στα πόδια σου αρχηγέ μας!

Προσφορές στην μνήμη της

Εις μνήμην της Γιούλας Κανούτα, οι φίλοι της πρόσφεραν

Στη ΦΛΟΓΑ: Σύλλογο Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες το ποσό των 150 ευρώ
Στην τράπεζα Αγάπης του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης το ποσό των 250 ευρώ
Στο Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων δύο ψυγεία
Στο Θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων Τρικάλων τρείς τηλεοράσεις

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.