Η Volterra, κύριος χορηγός και θερμός υποστηρικτής του Power & Gas Supply Forum

Η Volterra (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, θα αποτελέσει κύριο χορηγό του 1ου Power and Gas Supply Forum, συνεδρίου που αφορά στην αγορά προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου και το οποίο οργανώνεται από το δημοσιογραφικό πρακτορείο για την ενέργεια, Energypress.gr. H ατζέντα και οι ομιλητές του συνεδρίου,θα εξασφαλίσουν την πλήρη και εις βάθος ανάδειξη των σημερινών προβλημάτων, προκλήσεων, αλλά και προοπτικών της προμήθειας ενέργειας στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην αγορά με την εφαρμογή του target model, αλλά και την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας. Στην εκδήλωση και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα 1, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra, κος Πάνος Νίκου θα απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα αναφορικά με το τι επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα για την αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου.

Η ταυτότητα του συνεδρίου

Με τις αλλαγές που συνεπάγονται του Ευρωπαϊκού Μοντέλου – Στόχου να βρίσκονται προ των πυλών και με δεδομένη την ανάγκη επέκτασης και εδραίωσης σε υγιείς βάσεις της αγοράς προμήθειας ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών, αποτελεί κρίσιμη ανάγκη και ταυτόχρονα υποχρέωση τουσυνεδρίουνα αποτελέσει έναν σημαντικό πυρήνα συζήτησης, διερεύνησης και προβληματισμού.

Κύριες θεματικές ενότητες του συνεδρίου

Ενότητα 1 – Το πλαίσιο προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ευρώπη και την Ελλάδα.
Ενότητα 2 – Αγορά Προμήθειας Η/Ε – Στρεβλώσεις, προκλήσεις και προοπτικές.
Ενότητα 3 – Το πλαίσιο και η αγορά προμήθειας Φυσικού Αερίου στην Ευρώπη και την Ελλάδα.
Ενότητα 4 – Το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να δραστηριοποιηθούν οι προμηθευτές την επόμενη μέρα.

Ημερομηνία και τοποθεσία διοργάνωσης

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athensστην πλατεία Καραϊσκάκη, (για οδηγίες πρόσβασης πατήστε εδώ > goo.gl/maps/Wyndham_Grand_Athens)

Μάθετε περισσότερα στο> powergassupplyforum.comΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή