Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΔΕΕΠ Τρικάλων: Και πάλι ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανακοινώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 21/5/23.

Η ΝΔ σε όλη την προεκλογική περίοδο θα μιλήσει με ειλικρίνεια για όλα όσα πέτυχε η κυβέρνηση την τετραετία 2019-2023 και θα θυμίσει στους πολίτες που ήταν η Ελλάδα το 2019 και που είναι το 2023.

Η ΝΔ τήρησε τις κεντρικές πολιτικές δεσμεύσεις, μειώνοντας τους φόρους, μείωσε τις εισφορές, δημιούργησε περισσότερες θέσεις εργασίας, προστάτευσε τα σύνορα μας, ενίσχυσε την εθνική μας άμυνα, έγινε ψηφιοποίηση του κράτους.

Επίσης την περίοδο μέχρι τις εκλογές θα γίνουν συζητήσεις για τα πολλά τα οποία πρέπει να γίνουν από δω και στο εξής, ότι οι μισθοί στην χώρα μας εξακολουθούν να είναι χαμηλοί και πρέπει να ανέβουν. Ότι οι νέοι μας έχουν προβλήματα να βρουν στέγη. Οι αδυναμίες στο ΕΣΥ, το οποίο μπορεί να άντεξε στην πανδημία, αντιμετωπίζει όμως μεγάλες δυσκολίες.

Η ΝΔ θα μιλήσει για όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω. Για τις μεγάλες παθογένειες του κράτους, για τις εστίες του αναχρονισμού, της αναξιοκρατίας. Όλα αυτά πρέπει να σαρωθούν με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα. Και αυτή είναι η εντολή που θα ζητήσει προσωπικά από τον Ελληνικό λαό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 21/5/23 ψηφίζουμε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάει η Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά.

ΔΕΕΠ ΝΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή