Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της oδού Σαρανταπόρου στην Καρδίτσα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Σαρανταπόρου η οποία και αποδόθηκε στην κυκλοφορία. 

Οι εργασίες ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα με την αποξήλωση  του παλιού οδοστρώματος  και φρεζάρισμα σε όλο το μήκος της  από την οδό Φαναρίου έως την οδό Ταυρωπού, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ασφαλτόστρωση.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας πραγματοποίησαν συχνές αυτοψίες στο χώρο των εργασιών,  ενώ και από τον ανάδοχο καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση και την παράδοση του έργου το συντομότερο δυνατόν.

Η ασφαλτόστρωση της οδού Σαρανταπόρου εντάσσεται στο γενικότερο έργο με τίτλο «Αποκατάσταση οδικού Δικτύου και αντιμετώπιση επικινδυνοτήτων λόγω καθιζήσεων και κατολισθήσεων» και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του  Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. 

Στο πλαίσιο του ίδιου έργου πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή, μεταξύ των οδών Ταλιαδούρου και Δ. Λάππα, επί της οδού Κοσμά Αιτωλού, μεταξύ των οδών Τρικάλων (Κτηνιατρική Σχολή) και Νεκροταφείου Αγ. Νικολάου και επί της οδού Αγίου Βησσαρίου, από τη διασταύρωση μετά της οδού Παπαποστόλου έως το Μουσικό Γυμνάσιο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή